Често в 25 лунен ден са пророчески сънищата. Ден за

...
Често в 25 лунен ден са пророчески сънищата. Ден за
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – четвъртък – 19.03.20

Често в 25 лунен ден са оракулски сънищата. Ден за надълбоко потапяне във вътрешния свят.

Сънищата в този лунен ден са неразривно свързани с интуицията, подсъзнанието и откровенията свише. Доверете се на вътрешния си глас.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята задача. В този живот ви е обещано и позволено повече, в сравнение с вие вършиме.

Ако сте сънували нещо неприятно и ви изтезава, прочетете молитва и се измийте със студена течаща вода (подложете ръцете си от свивките на лактите надолу към дланта на течащата вода), оставете я да отнесе всичко отрицателно. На водата може да разкажете неприятния сън, с цел да го отнесе.

Сънищата са под въздействие на Луна във Водолей

Обърнете внимание на информацията, която вашите сънища съдържат в дните на Водолея. Често се сънуват по този начин наречените галактически сънища (съкровищни сънища), затова доста секрети могат да ви се разкрият.

Енергията на Луната във Водолей дава сънища, които ни дават съответна информация. Понякога това е информация за нужните дейности, които би трябвало да се подхващат и подхождат на духа на Водолея. Друг път разкриват информация за хора, които познаваме.

Сънищата може да са новаторски, да се появят нови хрумвания, да се намерят нови решения на актуалните проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте, предавате познания. Лесно намирате общ език с хора със сходни ползи. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР