Често трудните отношения между мъж и жена се наричат ​​кармични,

...
Често трудните отношения между мъж и жена се наричат ​​кармични,
Коментари Харесай

Повторение на съдбата: кармичните връзки и как да се измъкнем от тях

Често сложните връзки сред мъж и жена се назовават ​​кармични, търсейки аргументите за проблемите в „ предишните животи “. Но кармична ли е всяка проблематична връзка?
Какво съставляват кармичните връзки
Кармичните връзки са взаимоотношения сред хора, които могат надълбоко да повлияят на техните ориси и имат връзки с минали животи. Те постоянно са предизвикателство, само че също по този начин могат да дават благоприятни условия за духовно израстване и излекуване.
Признаци на кармични връзкиСилно прочувствено привличане
Един от признаците на кармична връзка е дълбокото и директно прочувствено привличане, което изпитвате към даден човек, даже в случай че не го познавате отдавна, написа focus. Това постоянно се дължи на обстоятелството, че срещате душа, с която имате история от минал живот.

Как да се измъкнем от това? Важно е да осъзнаете, че мощното привличане не всеки път значи здрава връзка. Опитайте се да разберете на какво ви учат тези усеща и приложете научените уроци към духовното си израстване.
 Снимка: Getty ImagesЧести спорове и провокации
Кармичните връзки постоянно са съпроводени от доста спорове и тествания. Възможно е понякога да изживеете доста прочувствени и сложни моменти, което не е добре за вашето психическо здраве.

Как да действаме? Опитайте се да гледате на тези спорове като на благоприятни условия за напредък и себеоткриване. Помислете, че прочувствените провокации могат да ви оказват помощ да освободите остарели кармични връзки и да излекувате рани от минали животи.
 Снимка: Getty ImagesЧувство за дълг и отговорност
Поради обстоятелството, че вие ​​и вашият сътрудник към този момент сте се познавали в минал живот, предходната история може да ви даде чувството, че му дължите нещо или че можете да оправите връзката си.

Какви дейности да предприемете? Научете се да различавате по кое време сходни чувства ви оказват помощ да растете и по кое време ви пречат. Опитайте се да разберете себе си, какво тъкмо сте научили в тази история и какви уроци сте научили.
   Снимка: GettyПовтарят се едни и същи събития и облици
Може да ви припомнят за предходни животи. Ако е по този начин, пробвайте се да разберете на какво се пробват да ви научат тези сюжети. Това ще ви помогне да продължите напред.
Силна прочувствена взаимозависимост
Може да почувствате, че не сте щастливи без другия човек. В този случай работете върху личната си стойност и самостоятелност. Намерете центъра на щастието в себе си.
   Снимка: Getty ImagesДълъг път към изцелението
Кармичните взаимоотношения ще лишават доста време, с цел да заздравеят всички рани и да бъдат научени всички уроци. В този случай лечението ще помогне. Гледайте на това време като на интервал на самоизрастване и опит.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР