Често срещано оплакване при жените е загуба на либидо. В

...
Често срещано оплакване при жените е загуба на либидо. В
Коментари Харесай

Какво намалява женското либидо?

Често срещано недоволство при дамите е загуба на либидо. В множеството случаи душeвността на дамата е в основата на загубата на полово предпочитание. Жените вършат секс с цялото си създание, не просто по този начин, поради първичното предпочитание.

Но съществуват и доста други аргументи, които са причина за загуба на либидото. Всички те са фактори, които провокират неразположения и тревога. За да подобрите половото си положение и въодушевление, вижте на кои неща би трябвало да обърнете повече внимание.

Сън

Либидото е единствено една от многото области, наранени от неприятния сън. Той е значим съставен елемент на цялостното здраве на организма. Неговата дажба би трябвало да се взима в цялостен размер, без взаимни отстъпки.

Ако ви е мъчно да заспите или имате разтревожен сън, пробвайте малко вечерни извършения за възстановяване на съня – йога, лека храна, гореща вана или ароматерапия.

Стрес

Ако стресът е главен извършител на спад в либидото, значи би трябвало съществено да поработите върху редуцирането на стресовите фактори. Масаж, извършения, каране на колело – всевъзможни приятни действия могат да бъдат принадлежности за превъзмогване или най-малко понижаване на напрежението.

Яденето на здравословна, лека, само че питателна храна също е от голяма важност. Намаляването на рафинираната захар също е от огромно значение – оказва помощ да запазите тежестта си в оптимални правила, което от своя страна усилва либидото.

Хормонални проблеми

Умората постоянно е главен фактор за либидото. Ако организмът ви се преуморява денем, вечерта последното нещо, което ще ви се желае да вършиме, е секс. Умората предизвиква промени в хормоналните равнища – тестостеронът понижава, а това снижава и либидото.

Освен това при високи равнища на стрес се повишават и други хормони, като кортизолът, да вземем за пример, които са причина за утежняване на общото въодушевление и либидото.

Билки

Още от древността билките са помощници на хората за възстановяване издръжливостта при сексуален акт, както и качеството на секса. Женшенът въздейства добре на либидото, отразява се добре на настроението и има успокоителен резултат.

Зеленият чай също изобилства от съставки, които оказват позитивно въздействие върху половото предпочитание и половата мощност. Има лек успокоителен резултат, който оказва помощ на мозъка да се концентрира и по-специално върху намаляването на напрежението. Това поддържа мозъка в бодро положение за по-дълго време, което способства за подобряването на половата функционалност./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР