Често сме ставали свидетели на какви ли не лудости и

...
Често сме ставали свидетели на какви ли не лудости и
Коментари Харесай

Двойка превърна обикновена селска плевня в шикозна вила...

Често сме ставали очевидци на какви ли не лудости и изобретателни хрумвания на хората, които преобразяват дома си. Понякога малко ремарке може да бъде ремонтирано и да се трансформира в същинско жилище на колела.

Е, някои двойки имат още по-мащабни и грандиозни хрумвания. Влюбени от Тексас взеха решение да пернат здрав ремонт на остарелия си хамбар и да го трансфорат в... шикозна вила. Сега той сигурно си заслужава вниманието на всеки.

Оригинална концепция

Трудно е да си представим, че човек може да живее в плевня или хамбар. В Америка постоянно могат да се срещнат тъкмо такива здания, в които фермери съхраняват сено или отглеждат животни. Една двойка обаче реши да употребява хамбара си за други цели. Те го преобразиха изцяло, тъй че даже самите те мъчно го познават. Оказва се, че от него е станала съвършена и голяма къща, в която могат да живеят петнадесет души и то напълно умерено.



Къща с трик

Не си мислете обаче, че двойката напълно сама е направила и измислила всичко. Те са се обърнали към експерти, които са им помогнали за огромната трасформация. Всъщност фамилията взе участие в шоуто, наречено „ Къща с трик ”. Малцина могат да предположат какво в действителност е жилището им. В него преди живеели крави, а в този момент има 5 спални, две тоалетни и какви ли не други пространства.



Плевня

Веднъж влезнали в къщата, множеството хора безусловно замръзват. Обстановката е в действителност впечатляваща. Големи капандури вършат къщата да наподобява светла, а стоите наподобяват просторни. Решението да се оставят големите порти, които обаче са неизползваеми, допълват забавния интериор. Ярките цветове на стените са идеално съчетани с модерния мрачен под. Абсолютно невероятно е да се допусна,, че това преди е било просто плевня. Обзавеждането е финален вик на модата.



В допълнение към спалните има хол, кухня и столова. Тази вила е просто съвършена за огромни празненства с доста другари. Освен, че може да побере доста хора, то може да сготвите и в просторната и шикозна кухня, която е много комфортна. Прозорците са големи и откриват приказна панорама.



Банята също е направена с усет. Гостите и притежателите на вилата могат да употребяват остъклена душ кабина. Стените са направени от дърво, така че всичко наподобява доста органично и стилно. Модерният дизайн е комбиниран със селска сграда. Трудно е да не се съгласим, че това основава в допълнение чувство за комфорт.



Стаите са доста стилни и с съвременен дизайн, както и цялата къща. За отдих навън са направени балкони. В къщата има много дървени стъпала, които са в естетика с цялостната атмосфера. За децата има специфична спалня, в която могат да си играят умерено.





Колко коства този дом?

Сега тази неповторима къща се продава. Нейни фотоси към този момент циркулират в интернет и са налични за всички. Те потвърждават, че една елементарна плевня може да бъде превърната в съвременна къща. В такова жилище сигурно биха желали да живеят доста хора. Достатъчно е единствено да преминете прага, с цел да видите, че това е същинска фантазия. Сега тя се продава за 1 200 000 $. Тази сума би трябвало да бъде заплатена на притежателите, в случай че желаете да се сдобиете с подобен парцел.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР