Често сме изправени пред проблема с избора: къде да отидем,

...
Често сме изправени пред проблема с избора: къде да отидем,
Коментари Харесай

Спа, екстремни спортове и още идеи как да прекарате Свети Валентин незабравимо

Често сме изправени пред казуса с избора: къде да отидем, какво да забележим, по какъв начин да се организираме. Този въпрос става изключително сериозен в навечерието на празници, да вземем за пример Свети Валентин.

Искрено желаеме да изненадаме обичания човек, само че въпреки всичко избираме да отидем на изтънчен ресторант или кино. Изхвърлете остарелите варианти и погледнете този празник от нов ъгъл. 
14 февруари вкъщи не е отегчителен!
Свикнали сме да мислим, че празнуването на Свети Валентин вкъщи е скучно, само че това не е по този начин. В допълнение към вкусна вечеря, можете да организирате търсене на другата си половина, с цел да намерите безценен подарък. Това освен ще ви помогне да се сближите, само че и ще добави нови цветове към връзките ви.
Романтичен пикник
Най-доброто решение би било да изберете място, което ви събира: първата ви среща, първата ви целувка или просто желаете да се усамотите там. Подгответе информация за това място авансово: можете да фантазирате или да намерите някои в действителност същински обстоятелства, в случай че мястото е историческо. Направете няколко дребни закуски, вземете вкусни питиета и излезте!
 Ден на рискови спортове и ярки страсти
Сега е моментът да опитате нещо ново с обичания човек: да карате сноуборд или ски през снежна гора. Такава изненада ще бъде запомнена вечно от вашата сродна душа, а ярките страсти ще озарят празника.
Потопете се в детството
Прекарайте една вечер, гледайки обичаните си анимационни филми от детството. Не забравяйте да купите екстри, които ще ви оказват помощ да пресъздадете атмосферата на това време; можете също да опитате да си спомните настолните игри от детството си и да ги извършите сами.
 Майсторските класове постоянно са вълнуващи
Не забравяйте, че можете да прекарате Свети Валентин с изгода и наслаждение, като извършите нещо дружно. Например взаимен майсторски клас в керамична работилница би бил отличен вид. Можете да извършите запаметяващи се предмети от глина и да ги боядисате по-късно. Винаги е хубаво, когато има някакво увещание за празника.
СПА за двама
Всеки обича качествената отмора и релаксация, само че масажът е напълно друга история! Организирайте посещаване на спа центъра за двама, прибавете ароматерапия към процедурите.
 Визуализирайте бъдещето си дружно
Прекарайте Свети Валентин потребно: дружно изрежете обичаните си предмети от списанията и ги поставете в рамка. Получената картина може да бъде окачена на видно място, това освен ще добави комфорт в дома ви, само че и ще направи бъдещето на вашите фантазии по-близо. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР