Често се смята, че дълготрайните връзки и приятелства са почти

...
Често се смята, че дълготрайните връзки и приятелства са почти
Коментари Харесай

12 приятелства на знаменитости, които са издържали изпитанията на времето

Често се счита, че дълготрайните връзки и другарства са съвсем невъзможни в Холивуд. Актьорите и артистите имат едно общо нещо: всички те са креативен персони и постоянно има безкрайна битка за известност.
Ние обаче отсяхме 12 другарства на звезди, които устояха тестването на времето и се характеризират с същинска отдаденост и откровеност.

Джъстин Тимбърлейк и Райън Гослинг

© imgur, © wowkeren

Тези две красиви холивудски момчета се познават от повече от 20 години. Актьорите се срещат в известното телевизионно шоу The Club Mickey Mouse при започване на 90-те години. Гослинг даже живееше с Тимбърлейк и фамилията му заради някои проблеми с поданството.

Лив Тайлър и Кейт Хъдсън

© moviepilot, © spletnik

Кейт и Лив се познават от детството с помощта на родителите си. Те стават супер близки, откакто вземат участие дружно във кино лентата „ Д-р Т и дамите “ през 2000 година Лив Тайлър даже стана кръстница на първото дете на Кейт.

Кара Делевин и Риана

© elle, © twitter

Поп дивата Риана и супермоделът Кара Делевинг станаха най-хубави приятелки преди единствено няколко години. Момичетата обичат да прекарват време дружно на празненства, всемирски събития и фешън ревюта. Поради възрастта и опита си, Риана е тип ментор в кариерата на Кара и постоянно я поддържа в най-важните моменти.

Леонардо Ди Каприо и Тоби Магуайър

© spletnik, © hellomagazine

Тоби и Лео се срещат преди 25 години, когато ходели дружно на прослушвания. “След като срещнах Тоби на прослушване, почувствах, че желая този човек да ми е другар. Изскочих от колата си в средата на сцената, защото те на практика снимаха. Аз бях ” Тоби! Тоби! Тоби! Дай ми номера си.’ Той – „ Да, а кой беше ти? “ “, сподели Лео, припомняйки първата си среща с Тоби.

Кийра Найтли и Сиена Милър

© zimbio, © vogue

Тези две надарени холивудски звезди се срещат на снимачната площадка на кино лентата „ Краят на любовта “ и от този момент другарството им излиза отвън границите на професионалната сцена. Актрисите могат да прекарват часове дружно в извършване на покупки или да седят в кафене. Наскоро Сиена разкри, че Кийра е нейната икона за хубост и я дефинира като „ най-красивата жена “.

Мел Гибсън и Робърт Дауни-Джуниър

© hellomagazine, © eonline

Както постоянно се случва, тези артисти се срещат по време на фотосите на кино лентата Air America през 1990 година и бързо минават от това да бъдат другари на екрана в другари и в действителния живот. Дауни поддържа Мел Гибсън в скандалната му процедура за бракоразвод, а Гибсън оказа помощ на Робърт да се възвърне от наркоманията и алкохола.

Ким Кардашиян и Никол Ричи

© huffingtonpost, © celebuzz

Ким и Никол бяха измежду най-ярките от „ златната младост на Холивуд ”. Никол е щерка на именития артист Лионел Ричи, а Ким е риалити телевизионна звезда. Те станаха приятелки, когато бяха на 12 години, и от този момент са най-хубави другари, макар периодическите известия в обществените медии за техните разногласия и кавги.

Селена Гомес и Деми Ловато

© usmagazine, © seventeen

Селена Гомес и Деми Ловато се срещнаха в шоуто Barney & Friends, когато бяха единствено на 7. Въпреки че не всичко вървеше безпрепятствено в другарството на двете млади дами – те се разделиха за известно време поради някои персонални проблеми – съумяха да преодолеят всички компликации и в този момент другарството им е по-силно от всеки път.

Робърт Патинсън и Том Стъридж

© spletnik, © popsugar

Том и Роб са положителни другари от учебно заведение (запознават се, когато са на 12 години). Нито славата, нито слуховете за любовен триъгълник с Кристен Стюарт могат да разрушат другарството на момчетата. Папараците постоянно снимат звездите до момента в който се разхождат дружно в парка или седят в бар.

Сандра Бълок и Райън Рейнолдс

© hollywoodlife, © popsugar

Въпреки че почитателите на тези двама артисти в действителност се надяваха, че след присъединяване си във кино лентата „ Предложението “ (2009) Сандра и Райън ще завържат възела и в действителния живот, звездите оповестиха, че са „ просто положителни другари “. Сандра постоянно участва на министър председателите на филмите на Райън, с цел да поддържа скъпия си другар.

Дженифър Анистън и Кортни Кокс

© elle, © popsugar

Спокойно можем да кажем, че другарството на Джен и Кортни е едно от най-силните и откровени другарства в Холивуд. Дамите се срещат на снимачната площадка на известното шоу „ Приятели “ през 1994 година и стават близки и в действителността. Въпреки че актрисите са претърпели доста компликации (разводът на Кокс с Дейвид Аркет и разводът на Анистън с Брад Пит), те не стопират да се поддържат и предизвикват във всичко. В едно от интервютата си Анистън разкри: „ Доста постоянно съм спала в спалнята й за посетители. Всичко, което мога да кажа, е, че тя е била до мен и в положително и в неприятно. ”

Кейт Уинслет и Леонардо Ди Каприо

© imgur

„ Титаник “ се трансформира в предопределен филм освен за милиони негови почитатели, само че и за водещите артисти. Те са положителни другари повече от 20 години и постоянно са там един за различен. През 2012 година, когато Кейт скрито се омъжи, Лео я заведе до олтара- знак на доверие, който приказва самичък за себе си.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР