Често се случва така, че проблемите – без въобще да

...
Често се случва така, че проблемите – без въобще да
Коментари Харесай

Тези 10 истории ще ви разтърсят и ще ви покажат защо не трябва да се предавате!

Често се случва по този начин, че проблемите – без изобщо да чакаме – нахлуват в живота ни и го трансформират от пъстър в черно-бял. За някои от нас това може да е нещо краткотрайно, до момента в който за други – смяна за цялостен живот, написа Obekti.bg.
В сходни моменти е значимо да почувстваме нечия морална поддръжка, да бъдем стимулирани да преодолеем компликациите. В идващите редове ще видите историите на тези елементарни хора, които се изправят лице в лице с неприятните мигове и даже ги преодоляват с достолепие.
1. Ник Вуйчич
Ник Вуйчич, роден без ръце и крайници, заради рядка физическа малформация, преодолява недъга си, с цел да заживее богат и пълностоен живот, трансформирайки се в образец за всеки, който търси същинското благополучие. Той е просветител и мотивационен представител, който изнася лекции по целия свят с голям триумф. Освен това Ник играе голф, кара сърф и неотдавна стана татко за повторно. Когато децата на улицата го питат какво му се е случило, той дава отговор с безапелационна убеденост – „ Заради цигарите е. “
2. Евгени Смирнов
Няма нищо по-лошо от това един танцьор да загуби способността си да танцува. Какво може да направи един професионален танцьор, когато загуби крайници си при авто случай? Да продължи да танцува, несъмнено. Именно такава е историята на Евгени Смирнов – съветски танцьор и първенец по брейк. Неговите осъществявания са отличен образец освен за човешкия дух, само че и за обстоятелството, че можем да танцуваме не по-малко добре даже и с един крайник.
3. Олесия Владикина
Едно красиво и чаровно момиче. Въпреки че е единствено на 20, Олесия е претърпяла много премеждия. Инцидент в Тайланд й лишава освен едната ръка, само че и непосредствен неин другар. Този миг трансформира живота й, само че тя не се предава. След случая, Олесия взе участие два пъти на Параолимпийските игри. Печели първо място и слага международен връх. Нещо повече – Олесия отхвърля да носи протеза. Според нея тя е извънредно неуместна. Вместо това избира да прави всичко единствено с една ръка. И се оправя чудесно.
4. Силвестър Сталоун
Не е нужно да си същински красавец, с цел да станеш сполучлив артист. И Силвестър Сталоун е съвършения образец за това. В резултат на контузия при раждането, лявата половина на лицето му е парализирана. Това изкривява леко устата му. Дори езикът му е отчасти неподвижен – оттова и лекия недостатък в говора му. А в този момент си отговорете на следния въпрос – „ Дали всичко това попречи на Сталоун да се трансформира в един от най-известните модерни артисти? “
5. Андреа Бочели
Слепотата пречи на хората да виждат света, само че не и да го усещат. И класическия италиански реализатор Андреа Бочели е идеалният образец за това. Той не престава да споделя своята забележителна и вдъхновяваща сила чрез музиката. Андреа има три деца. Наскоро се дами наново. Той се любува на живота. Въпреки че не може да види света, той въпреки всичко му се любува чрез своето сърце.
6. Маделин Стюарт
Когто имаш фантазия, никое увреждане не може да ти попречи. Маделин Стюарт е родена със синдрома на Даун. Тя постоянно е желала да стане модел. И съумява! Да, лишава й известно време. Момичето се захваща със спорт и отслабва 20 кг. Впоследствие е отхвърлена от не една и две фешън организации. Маделин обаче реализира задачата си – тя подписва дълготраен контракт с Manifesta и популяризира спортни облекла за дами с най-различни размери. Наскоро се появи даже и в New York Fashion Week. Мечтите в действителност се сбъдват!
7. Виктория Дювал
Атлетът постоянно си остава спортист. 20-годишната американска тенисистка Виктория Дювал, която преодолява Болестта на Ходжкин, е доказателство за това. Тя продължи да тренира и се показа сполучливо на един от най-големите Grand Slam шампионати. Изглежда обаче Виктория към този момент е спечелила най-голямата борба в своя живот.
8. Шантел Браун Янг
Красотата на този модел е необикновена. Като дребна Шантел открива, че има витилиго - относително всекидневно хронично кожно заболяване, проявяващо се в по-малко от или към 1% от човешката популация. Симптомите му се показват в появяването на светли петна по кожата, сходни на карта. Тя обаче има идеално тяло и красиви лицеви характерности, които взема решение да употребява в своя изгода. В резултат на това се трансформира в знаменит модел. „ Има тъмнокожи хора, има и бели. Аз прилягам идеално и в двете категории “, споделя Шантел.
9. Ксения Безуглова
Ксения е майка на две деца. Тя печели италианския конкурс за хубост Vertical, в който вземат участие хора на инвалидна количка. Освен това Ксения е обществен деятел. Поставила си е да направи света по-комфортен за хората с увреждания. Обича живота и има голям брой проекти. Тази жена – с невероятния си дух и безконечен оптимизъм – съставлява ослепителен образец за това, че човек може да превъзмогне всичко!
10. Бил Портър
Когато имате цел в живота (а още по-важното – и желанието да я изпълните), никоя болест не може да застане на пътя ви. Въпреки че Бил Портър, който страда от церебрална парализа, той копнее за работа като продавач. Човекът реализира своята цел, а малко по-късно се трансформира и в един от най-хубавите търговци в Америка. Филмът Door to Door е отдаден точно на него. Горещо го предлагаме на всеки, който счита, че проблемите могат да попречат на кариерата му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР