Често се случва смъртта да взима хората в ръцете си

...
Често се случва смъртта да взима хората в ръцете си
Коментари Харесай

Тя умря, изпращайки съобщение докато кара! Последните й думи взривиха мрежата

Често се случва гибелта да взима хората в ръцете си доста млади, изпълнени с сила и възторг, които, наподобява, към момента желаят да живеят и живеят... Това се случи с 32-годишната американка Кортни Санфорд, чието сърце спря да бие след тежък случай.



Министерството на здравеопазването непрекъснато предизвестява, че шофирането в нетрезво положение е изпълнено с последици. Но към момента имаше доста по-сериозна заплаха даже от това. Нейното име - всевъзможни джаджи, които отвличат водачите от главната задача - да наблюдават пътя. Колко хора още би трябвало да умрат, с цел да спре тази наклонност?

Историята на Кортни Санфорд е трагична, само че доста поучителна. Тя може да послужи като добър образец за всеки, който се разсейва зад кормилото, с цел да актуализира статуса си в обществените мрежи, да напише известие или да разгласява ново селфи.

Нищо не предвещаваше тягост тази заран.

Кортни шофираше както нормално, след което реши да си пусне именитата ария на Фарел Уилямс „ Happy “. Тази комбинация въодушевява момичето толкоз доста, че тя актуализира положението на обществената мрежа във Фейсбук с думите: „ Тази занимателна ария ме прави HAPPY! “, добавяйки одеве направено селфи.

Тя направила това в 8:33 и след минута, в 8:34, се случило най-страшното: момичето изгубило надзор, пресекло централната лента и се блъснала в камион за отпадък. Ударът бил толкоз мощен, че колата Кортни мигновено изхвърчала в канавката.





Шофьорът на камиона за отпадък слязъл изплашен и видял, че по момичето има няколко драскотини, само че гибелта й настъпила незабавно. Така този радостен пост в интернет стана прощалната ария на Кортни. Това е иронията на ориста...

Разбира се, не на вятъра хората споделят, че няма по какъв начин да избягате от ориста си и никой не знае какво го чака на завоя.

Въпреки това, предпазливостта не боли. Следващият път, когато желаете да напишете някой известие или да споделите последните злословия по телефона, карайки, запомнете тъжната история на Кортни Санфорд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР