Често се случва сънищата ни да бъдат много объркани, неясни

...
Често се случва сънищата ни да бъдат много объркани, неясни
Коментари Харесай

Как да разпознаете кармичните сънища

Често се случва сънищата ни да бъдат доста комплицирани, неразбираеми и причудливи. Как да разпознаем кармичните съновидения на фона на всички други облици, които подсъзнанието ни рисува, до момента в който спим?

Кармичните сънища всекидневно са доста ярки, прочувствени и незабравими. В тях можете да забележите избрани цветове, миризми, детайлни облици и звуци. Всичко се случва толкоз действително, че все едно в действителност се намирате в мястото от своите видения.

Освен това те са повтарящи се сънища, които ви се явяват още веднъж и още веднъж. С появяването си като че ли крещят във вашата глава. И това ще се случва, до момента в който не разберете своите житейски уроци и задачи.
свързани новини6778на 27.09.2021
Интересно при кармичните сънища е, че евентуално са свързани с ваши минали животи или битието на някой различен ваш непосредствен, с който споделяте една и съща родова карма.

По тази причина е изцяло евентуално да виждате картини и облици, които не са присъщи за актуалния свят, само че в същото време ви се костват някак познати, написа " Съновник.бг ".

Например участниците в сънищата могат да са от по-стара ера и даже от друга раса. Не е изключено и да виждате самите себе си в напълно друго тяло по време на съня. Например сънуващият може да е жена в този момент, само че да се види насън като малко момче от различен етнос.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР