Често се случва жена под влияние на чувствата си да

...
Често се случва жена под влияние на чувствата си да
Коментари Харесай

Ето 10 причини той никога да не ви пише пръв, но винаги да отговаря

Често се случва жена под въздействие на възприятията си да не прави оценка обективно протичащото се и да вижда в неналичието на самодейност от страна на мъжа единствено отрицателни моменти. Но дали е по този начин? Може ли да има „ положителни “ аргументи кавалерът да си мълчи, само че да реагира на вашите известия с откровен интерес? Безусловно на дамите в такава обстановка им е по-тежко, в сравнение с господата. Обществото ни набива в главите, че в случай че мъжът въобще изпитва интерес към дадена жена, то безусловно ще й се обади самичък и ще я предложения на среща. Затова човек, който дава отговор на нашите известия, само че не прави пръв опити да откри контакт, стартира да ни се коства някакъв „ злобен талант “, който единствено ни баламосва. Консултирахме се с психолог, с цел да уточним за какво мъжът може да не демонстрира самодейност в връзката. Не е наложително да е изцяло апатичен към вас!

1. Мъжът не е убеден във вашите и в неговите усеща
Мъжете обичат яснотата. Ако индивидът не е отчел недвусмислени сигнали от ваша страна, че желаете да се сближите с него, той ще избра да си замълчи и да не се натрапва ненужно. Ако пък е претърпял тежък бракоразвод или разлъка, може да заобикаля сантименталните връзки като цяло, да бъде прекомерно внимателен или да ви пренебрегва – даже и доста да ви харесва.

2. Минал травматичен опит и/или прекомерно крайни реакции от ваша страна
Едно ваше невнимателно изявление може да секне всякакво предпочитание за самодейност от страна на мъжа. Защо да се бута на жена, която всеки миг може да избухне? Мъжете са доста внимателни в любовните връзки и бягат надалеч от непредсказуеми дами. В последна сметка, по-добре да се дистанцират през цялото време, в сравнение с да се измъкват по-късно от сериозна връзка.

3. Вие не му внушавате доверие или предизвиквате подозрения у него
Причините за това могат да бъдат разнообразни – от вероятността да разкажете всички интимни детайлности на свои другари, до чисто женско надменност и присмиване на мъжки действия. Жените от време на време употребяват иронията и грубите смешки като тип самоотбрана. Мъжете обаче реагират на това единствено по един метод – отдръпват се и следят в профил. Ако дамата сама прояви самодейност, мъжът към този момент е подготвен да продължи общуването си с нея.

4. Мъжът няма желание да стартира непрекъсната връзка
Не съответно с вас, а по принцип, точно в този интервал от живота си. Мълчейки, той се освобождава от всякаква отговорност. Ако вие сами се „ натискате “, той ще е отзивчив и вежлив, само че няма да си промени решението.

5. Мъжът е ядосан
Или смутен, или несъгласен с нещо. С мълчанието си той се пробва да ви показва своята самостоятелност и даже да се дистанцира от вас. При това вашите опити за контакт разтопяват сърцето му и потушават прочувственото напрежение. Затова той не ви се обажда и не ви написа самичък, само че пък ви дава отговор.

6. Вие не сте му единствената и девойките нормално го търсят сами
В този калейдоскоп от нови приятелки той може единствено да дава отговор – по тази причина постоянно се радва на известията ви, само че в никакъв случай не ви написа пръв. Този метод слага дамата във висящо състояние. Мъжът не желае да губи нито една дама от своя „ харем “, само че не ви цени и по тази причина не демонстрира самодейност.

7. Той е прекомерно методичен и не умее да споделя „ не “
Стараейки се да не ви обиди, с мълчанието си мъжът демонстрира, че не ви е писано да сте дружно. Отговаря ви просто от вежливост, по тази причина е доста толерантен и въздържан. В тази обстановка има едно просто решение – пишете му три пъти и в случай че по този начин и не сте си поговорили човешки и не сте се срещнали, откажете се от този внимателен интелигент.

8. Той съзнателно се дистанцира от вас, защото сърцето му е заето от друга жена
Вашите известия обаче го разсейват от душевните му терзания и по тази причина той ви дава отговор. Този случай не е обезсърчителен. Ако вашите опити за контакт не са прекомерно чести и се случват в точния миг, доста скоро той ще стартира откровено да се радва на общуването с вас.

9. Липсата на самодейност от страна на мъжа е стандарт, с който сте се примирили от дълго време
Има подобен формат на любовни връзки, в който водещата роля се пада на дамата. Добре е това състояние да устройва и двамата сътрудници. Ако ли не, на мъжа като цяло отново ще му е много комфортно. Ще му бъде прелестно, че вършиме всичко сами и няма да желае да промени това.

10. Той се тормози
Някои мъже са срамежливи и плахи по природа. Да, той може да ви следи с взор, само че по този начин и да не прояви самодейност. Затова вашият опит за контакт ще бъде общопризнат от кавалера като божи подарък. Щом се поотпусне и се почувства в сигурност, мъжът ще стартира и той да демонстрира самодейност по отношение на вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР