Често се сещаме за Крисия Тодорова - детето чудо, което

...
Често се сещаме за Крисия Тодорова - детето чудо, което
Коментари Харесай

Зеленото лято на Крисия: Младата певица се отдаде на слънчеви бани и добро настроение

Често се сещаме за Крисия Тодорова - детето знамение, което популяризира България на детската Евровизия. Като че ли през вчерашния ден беше песенният конкурс, на който дружно с пианистите Хасан и Ибрахим Игнатови завоюваха второто място за България. 

Виж още: Как лети времето! Крисия навърши 16 година с домакински ваучър с другари, торта и алкохол

Е, това в действителност се случи през 2014 година Тогава Крисия беше на 10 години, а Хасан и Ибрахим - на 11. Днес момчетата учат музика в Германия и по всичко проличава, че единствено след няколко години ще са огромните имена на музикалния подиум. Крисия пък избра да остане в България - надареното момиче от Разград пристигна в София, с цел да учи в музикалното учебно заведение. Но не приключи образованието си и се върна в родния Разград. 

Виж още: 8 години чиста обич: Теа Минкова с прочувствено обръщение за Наум

Какво се случва с нея напоследък, не знаем, само че виждаме, че несъмнено лятото ѝ минава добре. " Зелено лято ", написа тя под фотография в персоналния си Instagram:

Виж още: Биляна Лазарова - по-слаба от преди да забременее! Разказа за ужаса на секциото и възобновяване

Всъщност това е качествено друга фотография от тези, на които сме привикнали да виждаме Крисия. И за следващ път се убеждаваме, че времето безусловно лети. Крисия към този момент не е това момиче от " детската планета ", а е една прелестна млада дама. 

Виж още: Ивет Лалова се сбогува с кучето си: Това беше най-трудното нещо, което ми се е случвало

В края на месец май тя навърши 16 години. От фотосите в обществените мрежи се виждаше, че тържеството е било с другари на Крисия - също младежи, а на масите към тях към този момент има цигари, алкохол и енергийни питиета. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР