Често се чудите кои дестинации да посетите, нали? Някои кътчета

...
Често се чудите кои дестинации да посетите, нали? Някои кътчета
Коментари Харесай

Кътчетата от света, които си заслужава да видите

Често се чудите кои дестинации да посетите, нали? Някои кътчета са толкоз красиви, че не е задоволително да ги видите единствено на фотография или в някой филм.
Има местенца, които рядко са забелязвани от хората, а са толкоз невероятни. През зимата, постоянно си мислим, че не е време за пътувания и пътешествия, само че в случай че сте от тези хора, които обичат топлото време и дългите, слънчеви дни, ето няколко места, които да посетите тъкмо в този момент, когато у нас времето стартира да се скапва.
1. Сием Реап, Камбоджа

Камбоджа предлага на своите туристи неповторими културни благосъстояния, макар че не е от най-известните туристически центрове. Там можете да се насладите на храмовия комплекс Анкор, който е приет за едно от чудесата на света. Много е приятна и разходката край езерото Тонле Сап. Камбоджа има какво да предложи на своите гости, цените са ниски, а на вас остава единствено да организирате пътуването до там. В моментът, в който стъпите в Камбоджа, ще бъдете изумени.
2. Роатан, островите Бай

Това е едно райско кътче, което е незнайно за туристите. Свежата природа и кристално чистата вода, примесени с усамотението, което царува там са прелестния избор за отмора. Едно безшумно и диво местенце, на което можете да си отпочинете и да се откъснете от забързания метод на живот. Плажните линии със дребен бял пясък и красивите палми по него ще ви пренесат в една същинска, тропическа приказка. Ако желаете просто да отпочинете, излежавайки се, то несъмнено това е вашето място. Ако пък желаете премеждие в търсене на непознатото, също няма да сбъркате.
3. Маракеш, Мароко

Природните благосъстояния на това местенце, разнообразното културно завещание и характерната екзотика на Мароко притеглят от ден на ден туристи всяка година. Маракеш е наименуван още „ Розовият град “, където даже търговията е романтика. Уникалната архитетура ще ви придвижи в една приказка, а точно „ 1001 нощи “. Ако отидете там не пропускайте да се насладите на неповторимия ментов чай със стръкчета свежа мента и доста захар. Разходете се в пустинята е се насладете на една ориенталска атмосфера, която ще ви накара да се влюбите.
4. Куско, Перу

Това е едно мистично място, което би харесало на всеки. Куско е място на контрастност сред локалните стилове и актуалните трендове. Често се случва туристи да виждат инцидентно хубостта на този град и без да са го възнамерявали остават по няколко дни поради пленяващата погледа конюнктура. Първото нещо, което не остава неусетно са стените на инките. Това са големи гранитни блокове, които са останали непокътнати и до през днешния ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР