Често са пророчески, но не винаги. Но понякога те са

...
Често са пророчески, но не винаги. Но понякога те са
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – неделя – 09.02.20

Често са оракулски, само че не постоянно. Но от време на време те са просто огледало на нашето вътрешно положение. И вие сами би трябвало да определите кои от тези сънища сте имали тази нощ.

Пророческите сънища като предписание ще бъдат много реалистични. Можете да сънувате за хора от действителния си живот, родственици или сътрудници. Може да сънувате познати места. Картините, които виждате в подобен сън, би трябвало да им се обърне внимание и да бъдат изтълкувани. Голяма е вероятността този сън да е оракулски.

Ако сънищата ви са сюрреалистични, мистични или даже фантастични, тогава този сън не е нищо друго с изключение на отражение на вашето вътрешно психологично положение, което подсъзнанието транслира посредством съня във вашето схващане. Никакви съновници няма да ви оказват помощ, пробвайте се сами да разберете какви проблеми ви се разкриват посредством сходен сън.

Ако вярно изтълкувате тези облици, имате всички шансове да работите вярно върху себе си - над своето държание и действия. И това ще ви помогне да подобрите живота си, да се отървете от неприятните качества, които ви пречат да живеете щастливо.

Сънищата през днешния ден са очистващи. С тях човек се освобождава от негативите. На болния човек сънищата на шестнадесетия лунен ден могат да донесат бързо възобновяване. Здравият човек с помощта на сънищата си се избавя от личното си напрежение, натрупало се в него.

Сънища при Луна в символ Лъв

Тъй като Лъв се ръководи от Слънцето, а през днешния ден е неделя (денят, чийто шеф е), сънищата демонстрират връзката ви с Бога (вярващите могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна работа или другарство с църковни служители).

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с обичания човек или креативните ви занимания, тъй като Лъв е знак за творчеството и любовта. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР