Често, разговаряйки с чужденци, казваме някои неща, като напълно не

...
Често, разговаряйки с чужденци, казваме някои неща, като напълно не
Коментари Харесай

Какво не трябва да казвате на турчин, за да не ядете бой

Често, разговаряйки с чужденци, споделяме някои неща, като изцяло не мислим, че те могат да обидят някого или даже да провокират експанзия. Това, което е обикновено за нас, е същинска засегнатост за тях. Ще ви разкажем за нашите наблюдения и неточности в разговорите с турците.

Първата фраза, която нервира доста, а от време на време даже предизвика пердах. „ Вие сте изцяло друг от турчин “, сходна забележка би могла да съсипе всички връзки с турския жител. За доста от тях това е сходно с това да те нарекат ​​чернокож. Всеки родолюбив турчин, а множеството от тях са такива, счита себе си за същински представител на нацията. И в случай че някой, леко афектиран, се втурне да потвърди противоположното, тогава доста от тях могат да проявят експанзия.

Все още има проблеми с борбата с гърците. Не е загадка, че дълги епохи турците и гърците са живели дружно. И по тази причина доста в техните култури си наподобяват. И по този начин, в културата на двете страни има саралия. Всеки приписва шампионата на себе си, вярвайки, че този сладкиш принадлежи на етническата му група. Затова в никакъв случай не трябва да обсъждате с турците произхода на саралията. Както също по този начин да сравнявате турския кебап с гръцкия гирос.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР