Често повечето жени се фокусират главно в това да имат

...
Често повечето жени се фокусират главно в това да имат
Коментари Харесай

Тънкости в облеклото, които помагат на жените да изглеждат перфектно, без значение от това на колко години са

Често множеството дами се концентрират основно в това да имат добре поддържана коса и прическа, да употребяват скъпа козметика, която да прикрива белезите на годините им, в композиция с покриващ декор дьо загар и сенки. Но и неверният асортимент при облеклата крие огромен риск да ви състари, без значение на каква възраст сте, написа Elle. За това има няколко тънкости и съвета, които, в случай че се вслушате в тях ще можете да избегнете постоянно срещаните неточности в стайлинга:

1. Съобразете дължината на роклята с тялото си

Изкючително постоянно срещан проблем е, че дамите, които желаят да прикрият възрастта си залагат на оптималната дължина и свободнопадащ модел рокля, която да скрие бедрата и коремната област. Този вид обаче ще ви накара да изглеждате по-закръглени и старомодни. За това ви предлагаме да се спрете на миди полата, стигаща до прасеца. Съчетайте я с ефирна лятна риза със необятен ръкав и по-този метод ще се сдобиете с модерно визия, прикриваща вашите дефекти.

2. Редуцирайте потреблението на черния цвят

Макар да е знаем, че това в цвета, обичан на доста дами, с който прикриват минусите си и който издължава фигурата, черното не постоянно е най-хубавият избор. С напредването на годините, човешката кожа избледнява. За това би трябвало да внимавате при напълно черна визия. По този метод може да създадете прекомерно мощен контрастност, който да подчертае фините линии и тъмните сенки под очите ви.

3. По-малко памучни облекла

Веднага ще си задете въпроса: Защо? Това е естествена материя, която носи нужния комфорт и в която всеки се усеща добре. Да, само че за жалост памучните платове обрисуват проблематичните области. Това е материя, която във времето има склонността да се свива, което да способства още повече за нежеланите контури по тялото ви. Препоръчваме ви други естествени материи, като коприна. Тя също ще ви подсигури хладина и комфорт и в същото време с това няма да извади на показ минусите ви.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР