Често подценяван, пазарът на крипто игри крие обещаващи токени с

...
Често подценяван, пазарът на крипто игри крие обещаващи токени с
Коментари Харесай

Крипто китове в действие: Топ 5 гейминг токена в радара на китовете – струва ли си да се купуват?

Често подценяван, пазарът на крипто игри крие обещаващи токени с висок капацитет за напредък. Въпреки сегашния спад на пазара, няколко токена за игри се радват на незабравим интерес от страна на крипто китовете.

Наред с KangaMoon (KANG), MultiversX (EGLD), Ronin (RON), Gala (GALA) и Axie Infinity (AXS) се приготвят за позитивен подтик през идната седмица.

Тези заслужаващи внимание кандидати попадат в заглавията на вестниците със своя висок капацитет за напредък и значими партньорства. Анализирайки активността на крипто китовете, можем да проучим дали те имат вяра в бъдещето на горепосочените GameFi токени в идващия бичи цикъл.

Предварителната продажба на KangaMoon набра над $6 милиона приходно финансиране, може ли да доближи $9 милиона?

Първият гейминг токен в радара на крипто китовете, който ще разгледаме е KangaMoon (KANG). Със своята идея за P2E игри и метод, насочен към общността, GameFi токена притегли вниманието на крипто пазара, предизвиквайки спекулации за идващия 100Х гейминг токен на 2024 година Забележително е, че KangaMoon към този момент е набрала над $6.5 милиона приходно финансиране, като задачата е да набере $8 милиона до края на май.



Наскоро платформата за P2E игри разгласи партньорството си с RaidSharksBot, което има намерение да увеличи ангажираността на общността и да разпали вълнението в екосистемата. Този ход притегли повече внимание в екосистемата на игрите, като KANG токена натрупа над 6,000 притежатели и над 20,000 регистрирани членове.

Стратегически настроена да навлезе в P2E игралната промишленост, KangaMoon ще отвори този пазар за своите вложители, което ще задвижи нейната известност и стойност. Нещо повече, KangaMoon се приготвя за евентуално листване на първокласни централизирани крипто тържища (CEX), което съгласно анализаторите ще увеличи цената на KANG до $0.5. С оглед на това разнообразни крипто китове наблюдават деликатно предварителната продажба на KangaMoon и акумулират KANG.

С атрактивната си цена от $0.025 в петия стадий на предварителната продажба, KANG токена към този момент е записал над 400% възвръщаемост на цената на цената. Анализаторите предвиждат , че до края на 2024 година цената на KangaMoon може да нарасне експоненциално 100Х.

Цената на MultiversX може да скочи с 221% през май

Друг гейминг токен, който влиза в заглавия на крипто пазара, е криптовалутата MultiversX. Наскоро MultiversX си сътрудничи с Bware Labs за основаване на стратегия за безплатни средства в помощ на започващи предприятия. Тези започващи предприятия ще употребяват мрежата MultiversX и инфраструктурата Blast API на Bware Labs, с цел да изградят своите планове.

На фона на тези събития цената на MultiversX стана очевидец на обилни изходящи потоци, като през последните седем дни спадна с над 13%, съгласно данни на CoinMarketCap. Неотдавнашният низходящ тренд се дължи на настоящия спад на пазара. Във всеки случай, MultiversX претърпя нараснала интензивност във веригата, като огромните вложители изместиха своите позиции.

Макар че техническият разбор на MultiversX демонстрира напън за продажба, цената му към момента се търгува на 100- и 200-дневните ЕМА, което демонстрира евентуално иден бичи цикъл. Освен това неотдавнашните действия на китовете в мрежата биха могли да алармират за идно повишаване на цената на MultiversX. С оглед на това няколко специалисти направиха бичи прогнози, като предвидиха, че цената на MultiversX може да доближи $115 през май 2024 година

Притежателите на Axie Infinity в позиции на загуба – ще провокира ли по-нататъшни спадове?

Според платформата за пазарна информация IntoTheBlock монетата Axie Infinity е измежду десетте криптовалути с най-вече HODLers, които се намират в позиции на загуба. Algorand, Arbitrum, Sandbox и Axie Infinity водят класацията, регистрирайки над 80% от притежателите си в позиция на загуба.

На фона на тези мечи вести за Axie Infinity, AXS може да се окаже отлична опция за своите вложители, стига да покаже позитивна инерция и нараснало нарастване на интензивността и растежа си на веригата. Поглеждайки към техническия разбор на Axie Infinity, цената на Axie Infinity се приготвя за възможен бичи цикъл, като множеството знаци алармират в зелено.

С оглед на това разнообразни крипто анализатори към момента са оптимистично настроени за цената на Axie Infinity, като допускат, че през май 2024 година цената ѝ ще се повиши над $22.

Отворената бета версия на Apeiron ще бъде пусната в мрежата на Ronin – ще провокира ли напредък?

При едно вълнуващо развиване на събитията Ronin Crypto пуска нова игра – Apeiron Beta. Тази игра сплотява разнообразни жанрове, с цел да сътвори освежаващо гейминг преживяване. Играта е освен това от подхранвана от хайп; тя предлага друго чувство, присъщ спортен темперамент и стратегически провокации.

Освен това друга игра от вида „ Play-to-Earn “, Puffverse, възнамерява да се причисли към мрежата Ronin и да пусне токен за празненство игра. На фона на всички тези бичи вести за Ronin, цената на Ronin към момента се бори за прогресивен тренд. Неотдавнашният низходящ тренд в цената на Ronin се дължи на по-широкия мечи пазар. Във всеки случай техническите му индикатори алармират за неутрална позиция с бичи идни трендове. Много специалисти загатват, че до края на 2024 година цената на Ronin ще доближи $6.16.

Обемът на търговията с криптовалути на Gala се повишава – ще провокира ли рали?

Gala Crypto предефинира промишлеността на крипто игрите със своята отличителна система, която дава на играчите действителна благосъстоятелност върху техните активи в играта. Неотдавна Gala си партнира с известна компания за игри, което ускори пазарната интензивност на екосистемата.

С отличните вероятности и развиване на екосистемата, цената на Gala прави обилни отливи през последните няколко дни. През миналата седмица цената на Gala означи внезапен спад от към 5%, с цел да се търгува на равнище от $0.04, съгласно данни на CoinMarketCap.

Въпреки актуалните мечи настроения се следи нараснала пазарна интензивност в мрежата на Gala, като криптовалутата стана очевидец на забележително нарастване на размера на търговията си. Освен това монетата Gala се търгува над своите 50- и 100-дневни ЕМА. С нарасналата пазарна интензивност в мрежата монетата Gala може би се приготвя за идни ценови придвижвания. Много анализатори са оптимистично настроени, като предвиждат, че тя може да доближи $0.15 до 2024 година

Заключение

Макар че всички горепосочени гейминг токени са на радара на крипто китовете, KangaMoon се откроява. Интересното е, че KangaMoon има дребна пазарна капитализация, което значи, че са нужни по-малко средства, с цел да се провокира нарастване на цената. В последна сметка KANG може да записва астрономически растеж по-бързо от останалите, оглавявайки групата на гейминг токените като най-хубавия GameFi токен за вложение през 2024 година

Открийте вълнуващите благоприятни условия на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още през днешния ден!

Уебсайт:

Присъединете се към тяхната общественост в Telegram:


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР