Често пъти зрителите на Стани богат стават свидетели на какви

...
Често пъти зрителите на Стани богат стават свидетели на какви
Коментари Харесай

Секси баба успя да препоти водещия на Стани богат

Често пъти феновете на " Стани богат " стават очевидци на какви ли не участници. Понякога мераклиите за бързи пари изненадваха с огромни познания, различен път пък с фрапиращата липса на обща просвета.

Сега обаче ще ви представим една красива българска баба, която седна на горещия стол на " Стани богат " на най-женския празник - 8 март.

С младежката си визия, красиво тяло и шармантна прическа секси бабката от Монтана скри шапката на Билалов и феновете на предаването. Освен това тя има и много забавен житейския път.

Красивата и шармантна баба се споделя Цветелина Цветкова.

" Голям приключенец съм. Но не е нужно да вървиш надалеч или да търсиш някакви специфични неща, които да те доведат до приключението. Това може да се случи и в дребните неща ", сподели тя пред Билалов при представянето й.

Той я попита какво е възприятието да гледа двете си внучета, а тя му отговори: " Не е премеждие да гледаш две внучета. Това е щастието. Те са на две и всеки миг навършени пет години ".

Преди да стартира борбата за 100 000 лв. Цветелина, която изглеждаше като млада дама с красива фигура и зашеметяваща прическа, показа, че е посещавала редица страни, измежду които Виетнам, Камбоджа, Индонезия, Гватемала, Колумбия, Мексико и други.

" Екзотиката ме влече, както и пикантната храна ", показа красивата баба. 

Тя описа и за едно много необичайно прекарване, което е имала: " В Бали отидох да посетя едно локално заравяне, тъй като ми споделиха, че е забавно. Представях си го доста сантиментално, тъй като ми бе пояснен, че ги изгарят на клади. Беше по-различно, тъй като си го представях по различен метод, а те ги изгаряха с газови горелки, само че бе забавно премеждие ".

Цветелина бе в студиото с щерка й Силвия, която по нищо не й отстъпваше по красота. Щерка й разясни, че е стоматолог, а поддръжка бабата от Монтана получаваше и от приятелката й Драгомира, написа Блиц.

Шармантната баба с лекост завоюва пет хиляди лв., само че препъни камък за Цветелина се оказа въпрос номер 12, който бе за 10 хиляди лв..

Той бе: " Как англичаните наричали дамите, работещи във фабриките за боеприпаси през Първата международна война? ". Възможните отговори бяха " амазонки ", " спартанки ", " лъвици " и " канарчета ".

Тук Цветелина не се поколеба и защото бе употребила всичките си жокери реши да се откаже. Извън играта й тя маркира отговор " канарчета ", който се оказа правилен.

Все отново секси бабката от Монтана си потегли с пет бона облага.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР