Често може да видим снимки на Никол Кидман и Кийт

...
Често може да видим снимки на Никол Кидман и Кийт
Коментари Харесай

Никол Кидман, Кийт Ърбан и едно обяснение в любов

Често може да забележим фотоси на Никол Кидман и Кийт Ърбан в профилите и на двете звезди, на които те показват огромната си обич и обвързаност един към различен.

Този път обаче двойката има мотив, а точно отбелязването на тяхната годишнина. И двамата не пропуснаха да споделят този значим миг от живота им с няколко фотоси в Instagram.

" Тринадесет години магия, музика, романтика, завършения и разкриване на чиста обич ", написа 51-годишният артист на страницата си в Instagram, дружно със фотография на щастливата двойка на плажа.

Никол Кидман разгласява черно-бяла фотография на брачна половинка си, който нежно я целува по челото, съпроводена с текст: " Честита годишнина ".

Много известни персони, сред които Рийз Уидърспун, Наоми Кембъл и Рита Уилсън, не пропуснаха да поздравят с мнения под фотографията двамата съпрузи.

На фона на всички звездни раздели в последно време, 13 години брак са си съществено достижение. Двамата постоянно наподобяват толкоз влюбени, че се надяваме тези години да са единствено дребна част от дългия им взаимен живот. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР