Често младите родители пренебрегват развлеченията, тък като вниманието им съвсем

...
Често младите родители пренебрегват развлеченията, тък като вниманието им съвсем
Коментари Харесай

Стига притеснения за децата, докато сте на кино: вече може да ги вземете със себе си

Често младите родители подценяват развлеченията, тък като вниманието им напълно естествено е фокусирано върху децата.

Затова обаче са помислили от Дома на киното, създавайки специфична стратегия за млади родители, които желаят да наблюдават последните кино заглавия !

Екипът основава профилирани прожекции , позволяващи да бъдат гледани настоящи ленти, без да се постанова родителите да търсят детегледачка, или да се тормозят, че ще би трябвало да бягат към вратата след последната сцена .

Вместо това просто влезте да гледате кино лентата дружно с децата!

За оптимално облекчение родителите ще получат помощ за качване на детските колички до кинозалата . По време на прожекциите силата на звука ще бъде понижена и ще бъде непокътнато едва осветяване в името на бебешкия комфорт.

Първата прожекция е планувана за 25 юли, сряда, от 12:30 ч. , когато ще бъде показан „ Проектът „ Флорида “ благополучен филм за един трагичен свят с отличното осъществяване на Уилям Дефо в основната роля .

Мууни (Бруклин Принс) е едвам 6-годишна, само че към този момент има специфичен характер. Смелите й смешки не тормозят изключително нейната млада майка Хейли (Бриа Винаите). Подобно на всички жители на мотел „ Магически палат “ , Хейли изпитва съществени финансови проблеми и по тази причина е принудена да се оправя с живота по всевъзможни способи. Тъй като има положително сърце, Боби – мениджърът на мотела , й оказва помощ и постоянно се пробва да внесе ред в нейния житейски безпорядък.

 кино с деца и бебета Дом на киното А21

Луиза Роленхаген от онлайн изданието GQ споделя за кино лентата:

„ Проектът „ Флорида “ на Шон Бейкър е трогателен, само че също по този начин е занимателен, образно замайващ и прям в детайлното си фокусиране върху младото момиче, чиито фантастични дни в сенките на „ Disney World” в Орландо постепенно са изсмуквани от бедността и отчаянието. “

Съвсем скоро ще има стратегия за идните профилирани прожекции, а от Дома на киното ви чакат още тази сряда!

 кино с деца и бебета Дом на киното Thinkstock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР