Често ли ви казват колко сте красива? Често ли чувате

...
Често ли ви казват колко сте красива? Често ли чувате
Коментари Харесай

HotArena и WOMANSHOP търсят най-красивите българки!

Често ли ви споделят какъв брой сте красива? Често ли чувате репликата: „ Трябвало е да станеш фотомодел?? Е, пристигна моментът да изгрее и вашата звезда! HotArena и WOMANSHOP търси тъкмо вас!

Търсим девойки за присъединяване в професионални фотосесии. Ако имате стройно тяло, в случай че сте с идеални пропорции и с хубаво лъчение, в случай че желаете да бъдете известни, пишете ни на [email protected].

Най-атрактивният онлайн магазин и най-актуалният всемирски уебсайт ще ви дадат опция освен да заблестите в професионална фотосесия, само че и да станете звезда.

 

Изисквания

Изискванията са изцяло достижими. Българките са известни по целия свят със своята хубост – тъй че това сигурно го имате. Ако и сте до 25-годишна възраст , най-малко 170 см висока и с идеална фигура , в случай че се вълнувате от мода , ви сте нашият човек.

„ Бонус точки “ получавате, в случай че имате опит в моделството , умеете да позирате и сте харизматични .

Пишете ни

Смятате, че вие сте нашият фотомодел? Пишете ни на [email protected], като изпратите:
къса информация за себе си (ръст, гръдна обиколка, ограничения на талия и ханш); портретна фотография и фотография в цялостен ръст; телефонен номер за връзка.
Ако изберем вас, ще ви поканим на фотосесия, снимана от професионален фотограф.

HotArena и WOMANSHOP ви дават опция освен за кариерно развиване и извличане на опит, само че и опция да станете известни.

WOMANSHOP е водещ онлайн магазин, в който се оферират съвременни, стилни и качествени облекла, подбрани от едни от най-хубавите стилисти у нас. Модните ни спецове работят за едни от най-популярните персони в родния елит и обличат елита на България.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР