Често критикуваният секситки маркетинг все още съществува и има огромно

...
Често критикуваният секситки маркетинг все още съществува и има огромно
Коментари Харесай

Pornhub определи съвършената жена

Често подложеният на критика секситки маркетинг към момента съществува и има голямо бъдеще. Особено в света на порнографията. През юни порносайтът xHamster организира анкета измежду 50 хиляди консуматори за това каква е " съвършената жена. " Резултатът, който не е неочакван, носи в себе си доста клишета и стереопити, свързани със основаването на облика на хиперсексуалната жена. И по този начин съгласно визиите на болшинството тя е евразийка, изцяло епилирана, с дълга коса, бисексуална и най-много не е феминистка.
" Съвършената жена " е машина, реализираща цялостния набор на мъжките мечти - от сексизма до расисткия и бисексуалния фетишизъм. Този резултат ме кара да желая да умра ", написа Карина Се, публицист от Cosmopolitan.
" Първият, издигнат в анкетата, проблем е сексуалността на тази мислена жена. Свидетели сме на приписването на хиперсексуални свойства на бисексуална, която е налична за мъжете и мъжките очи. Тя може да спи със дами, само че освен това мъжът също би трябвало да взе участие ", обобщи Алиса, съучредител на Paye Ta Bi, акаунт в Instagram, отдаден на толератността към бисексуалността.
" Бисексуалните и евразийки към момента страдат от половите стандарти по отношение на тях ", написа журналистът Фредерик Скарбонши за Slate.fr.​
" Резултатите от анкетата демонстрират не полово разкрепостена жена, а бисексуална, която се стреми да удовлетвори желанията на хетеросексуалните мъже. Тя е бисексуална, а това значи - налична за тройки, само че не с двама мъже, а единствено за удоволствието на един хетеросексуален мъж ", добавя още Алиса.
В хода на изследването 40% от интервюираните са показали, че желаят съвършената жена да е бисексуална.
Друг култ е смесената раса. Ако деликатно се погледнат резултатите от анкетата, то множеството интервюирани считат, че " съвършената жена " е бяла (почти 40%). Все отново от xHamster вземат решение да основат облика на евразийката и по този начин всеки десети е показал, че избира азиатка.
" Широката поддръжка за азиатките не ме учудва ", написа Грей Ли, създател и основател на блога La petite banane и подкаста Kiffe ta Race. В обществото надълбоко се е вкоренила концепцията, че хората от " смесената раса " са по-привлекателни. Смята се, че тези хора са по-красиви и това разбиране може да постави завършек на расизма ", разсъждава още Ли.
Третият и най-проблемен миг е отговора, че съвършената жена не би трябвало да е феминистка (според 60% от анкетираните).
" В реалност " феминистка " остава мръсна дума. В моето обграждане към момента има дами, които се назовават хуманистки, само че е и феминистки или които са търпели нападки поради потреблението на този термин ", споделя Олимп де Г., режисьор на различно аудио и видео порнография.
Според него неправилния взор върху феминизма нанася съществени вреди на дамите, отказващи да признаят тази дума: " Много е тъжно, тъй като това е погрешно схващане за същността на феминизма, който включва в себе си и женската половост. Жената-феминистка се разпорежда свободно с тялото си и своите стремежи. Всички би трябвало да са заинтригувани идеалната жена да е такава. Какво по-хубаво от това да си в леглото с партньорка, която познава тялото си и е там освен поради мъжкото наслаждение? "
" Сексисткият миг в това проучване е, че за личността на съвършената жена е заложен единствено един въпрос. Пита се дали тя е феминистка, само че не и какво работи или с какво се занимава? ", вижда Ана, съучредител на Paye Ta Bi.
" Феминизмът е равенството с мъжа. Да кажеш " тя не би трябвало да е феминистка ", значи, че при тъждество с мъжа тя не провокира неговата ерекция. Тя просто би трябвало да мълчи ", продължава Ана.
Между другото уеб сайтът xHamster е решил да назова съвършената жена Шай (Shy, от англ. - срамежлива).
Периодично появяващата се рецензия по адрес на Шай е в това, че е измислена единствено въз основа на желанията на хетеросексуалните мъже, написа френското издание Slate.fr.​
" В нея ние откриваме всички мечти и проблеми, които съществуват в главите на някои момчета. Още не сме завършили битката за нашите права, защото тук всичко се смесва и се пресича: правата на дамите, правото на половост, правото на наслаждение при равни условия с мъжете. ", споделя Ана.
Думата " феминизъм " беше оповестена за дума на 2017 година, припомнете си за какво в материала ТУК, а за какво светът е изгубен без дамите може да разберете ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР