Често казваме, че красотата не признава стандарти, но истината е,

...
Често казваме, че красотата не признава стандарти, но истината е,
Коментари Харесай

Науката се произнесе: Бела Хадид е най-красивата жена на света! Ето кои я следват в класацията

Често споделяме, че хубостта не признава стандарти, само че истината е, че учените не са на навръх това мнение. Причината - съществува нещо, наречено Златно сечение, което е наричано още божествена съразмерност. 

Златното сечение е знак за хубост, естетика и съвършенство, а Леонардо да Винчи го употребява и като съразмерност за идеалното човешко тяло. 

Виж още: Лукс и лукс ли? Кание Уест шокира с мизерната стаичка, в която живее

Малцина са тези, които дават отговор на 100% на въпросното сечение, само че има хора, които се приближават много до заветните проценти. Има жена, която се приближава до 94,35% до Златното сечение. И това е моделът Бела Хадид.

Виж още: Мила Кунис и Аштън Къчър шокираха мрежата с признанието, че не се къпят често 

24-годишната хубавица се отличава с съвършена физика, в случай че следваме законите на Златното сечение. Очите, веждите, носа, устните, брадичката, челюстта и формата на лицето ѝ са най-близо до концепцията за съвършенност. 

Виж още: Дуа Липа потресена от ужасните думи на рапъра DaBaby и кои други звезди му скочиха 

На второ място се подрежда певицата Бионсе с 92,44%. Следва Амбър Хърд с 91,85%, а на четвърто място е Ариана Гранде с 91,81%. 

Класацията е направена от козметичен хирург, който е употребявал профилиран програмен продукт, който в действителност подрежда по проценти хубавиците, оповестява LADBible.

Изображение: https://www.instagram.com/bellahadid/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР