Често жените се оплакват, че по пътя си срещат различни

...
Често жените се оплакват, че по пътя си срещат различни
Коментари Харесай

Какви мъже харесвате според зодията ви

Често дамите се оплакват, че по пътя си срещат разнообразни мъже, само че не реализират благополучие с тях. Не е извънредно, че нежният пол неумишлено заобикаля мъжете, които биха могли да станат техни правилни спътници. Астролозите споделиха кои мъже постоянно печелят вниманието от представителките на другите зодии.
Овен
Дамите от този знак обичат мощни ухажори, които по нищо не им отстъпват. Такива мъже са непрекъснато в придвижване и по тази причина рядко се задържат близо за дълго време. Именно такива мъже са в положение да внесат естетика в живота им.
Телец
Тези девойки избират постоянни поклонници: с благосъстояние, връзки, постоянен другарски кръг. Ако мъжът не може да се похвали с това, няма никакъв късмет.
Близнаци
Жените от този знак постоянно сами не знаят какво желаят от една връзка. И те избират едни и същи непостоянни спътници. Но тези, които ясно знаят какво желаят от определения, те просто се изплашват.
Рак
Никога не дават късмет на нови познати. Раците избират тези, които към този момент са в техния обществен кръг, вярвайки, че по този метод могат да избегнат капани във връзките.
Лъв
Като ослепителен и мощен знак, Лъвицата избира тъкмо противоположното. За нея е значимо спътникът да не е водещ във връзката.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР