Често хора като нас казват, че медиите са наведени пред

...
Често хора като нас казват, че медиите са наведени пред
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Невероятна свобода. От 14 гости - 10 управляващи

Често хора като нас споделят, че медиите са наведени пред властта. Сега, дали стоят на колене или на четири крайници, не е значимо. Но пък част от тези медии самоотвержено лъжат, че не е по този начин и даже се афишират за свободни. Затова в този момент ще ви покажа нещо. Пък вие не сте елементарни, макар, че Борисов ви мисли за елементарни.

И по този начин.

Едно от публицистичните излъчвания на БТВ, главното им публицистично предаване, тъй като е всеки ден е предаването “Лице в Лице”. А БТВ настойчиво настояват, че са свободна телевизия с обективно показване на нещата.

Нека забележим дали е по този начин.

Аз си надделях мързела и ревизирах кои са гостували в това политическо анализиращо предаване в интервала от 12 януари до 27 януари.

Предаването е имало 14 политически изявени лица:

· 12 януари – Румяна Коларова – отявлен апологет на ГЕРБ

· 13 януари – Красимир Каракачанов – министър на защитата

· 14 янури – Александър Андреев – новият началник на ЦИК определен с гласовете на ГЕРБ, " Обединени патриоти " и " Воля " и сега интензивно саботира видеонаблюдението на изборите.

· 14 януари – Кристиян Вигенин Българска социалистическа партия

· 15 януари – Димитър Стоянов – гласен секретар на президента и Станислав Атанасов – зам. ръководител на Движение за права и свободи. Движение за права и свободи, които са в необикновено инцидентно съдействие с ГЕРБ

· 19 януари – Георги Харизанов – безпардонен апологет на ГЕРБ

· 21 януари - Теменужка Петкова – министър на Енергетиката и Корнелия Нинова (БСП)

· 22 януари – Лъчезар Борисов – министър на стопанската система и Илиан Тодоров – регионален на София, той е от Атака, а регионалните се назначават от министерски съвет

· 27 януари – Деница Сачева министър на труда, Александър Сабанов от Вътрешна македонска революционна организация и Тома Белев (еколог)

И по този начин да теглим чертата.

От всички 14 посетители, в политическото предаване на свободната БТВ, 10 са представители на ръководещите.

Двама са от Българска социалистическа партия.

Един е от хората на президента.

И има един еколог за цвят.

10 от общо 14. Невероятна независимост, необикновено показване на всички гледни точни, невероятна френска обич. Слочаенос? Не мисла!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР