Често добрият стил се разпознава по умението да комбинираме семпли

...
Често добрият стил се разпознава по умението да комбинираме семпли
Коментари Харесай

Урок по стил от Пенелопе Крус: бял тишърт с костюм Chanel

Често положителният жанр се разпознава по умеенето да комбинираме семпли и нискобюджетни облекла с такива от по-висок клас фешън марки. Точно подобен урок по жанр „ ни преподаде “ при една от своите появи във Венеция, където сега тече филмовия фестивал.

Актрисата дойде в италианския град за неговото разкриване, когато беше и премиерата на новия й филм с – „ Паралелни майки “. Не е изненадващо, че за стайлинга й се грижат от Chanel, защото през последните години тя е един от посланиците на стилната къща. Още в първия ден Крус се появи със обикновен бял тишърт и типичен костюм с пола на Chanel, като по този метод сподели, че от време на време няма потребност да сме „ брандирани “ от глава до пети, с цел да изглеждаме изтънчено. 

Този емблематичен костюм е основан от самата Коко Шанел и показан за първи път през 1925 година в дребния й салон на ул. „ Камбон “ в Париж. Оттогава той се е трансформирал в знак на грациозен жанр и през годините с подобен вид костюми са се появявали фешън икони като принцеса Даяна, Джаки Кенеди и Бриджит Бардо, като през години негови тълкования ни показваше както Карл Лагерфелд, а в този момент и Виржини Виар.  
               

За прекосяването по в откриващата вечер на фестивала Пенелопе Крус впечатли всички с рокля от последната сбирка висша мода на Chanel, несъмнено. Рокля, за чието основаване са били нужни 300 часа неуморна работа в ателиетата на стилната къща. „ Влюбих се в тази рокля, още когато я видях на подиума “, споделя Крус. „ Харесвам цялата сбирка висша мода, беше блестяща, само че това беше обичания ми тоалет от нея. Това е доста значим филм за мен, по тази причина имах потребност от специфична рокля “, добавя звездата от „ Паралелни майки “.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР