Често чуваме за случаи на близки срещи от различни видове.

...
Често чуваме за случаи на близки срещи от различни видове.
Коментари Харесай

Какво знаем за близките срещи с извънземни?

Често чуваме за случаи на близки срещи от разнообразни типове. Става въпрос за паранормални феномени или срещи под една или друга форма с НЛО или извънземни типове. Тези „ близки срещи ” обаче не са един или два, а цели пет типа.

Доктор Джей Алън Хайнек е един от водещите специалисти по НЛО или с други думи Хайнек е уфолог, в случай че би трябвало да го назовем с същинското му име. За мнозина тази специалност може да е несериозна и даже безсмислена, само че истината за уфолозите сигурно е „ някъде там ”, те имат вяра в това, което вършат и на всичкото от горната страна имат безчет доказателства, че трудът им не е неправилен и се базира на действителни обстоятелства.

Според лекар Джей Алън Хайнек има пет типа на т.нар близки срещи, като той ги квалифицира и дава аргументация на разликите сред тях. Самото определение „ близки срещи ” е дело на Хайнек и с него той изяснява другите НЛО и наблюденията над НЛО.

 Какво знаем за околните срещи с извънземни?

Близките срещи от първи тип: когато НЛО се следи отблизо разстояние и това се счита за най-разпространения тип срещи.

 Какво знаем за околните срещи с извънземни?

Близки срещи от втори тип: когато НЛО е освен забелязано, само че и оставя следи след себе си. За подобен случай се счита всеки, който е виждал примерно кръг измежду житни или царевични насаждения. Става въпрос за тези комплицирани кръгови орнаменти, които се появяват в разнообразни ниви по света без никакъв намек за това по какъв начин тъкмо са се образували. Тези срещи от втори тип биха били квалифицирани и от първи, в случай че някои е станал очевидец на образуването на комплицираните, даже красиви форми в полята.

Близки срещи от трети тип: когато някой стане очевидец на самия екипаж на НЛО или, с други думи, на процедура пред очите му се виждат един или повече извънземни същества. За да придобиете по-конкретна визия, подобен тип близка среща е тази във кино лентата „ Извънземното ” на Стивън Спилбърг.

До тук е първичният лист на лекар Хайнек, към който обаче са прибавени още два типа близки срещи.

Близки срещи от четвърти тип: известни са още и като отвличания от извънземни. Такива са всички установени случаи на отвличания с НЛО от извънземни или в друго пространствено времево измерение.

Близки срещи от пети тип: това са случаите на определяне на контакт от страна на извънземните с човек по телепатичен път.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР