Често чуваме, че хората се отнасят към теб така, както

...
Често чуваме, че хората се отнасят към теб така, както
Коментари Харесай

Не позволявайте на хората да се държат по тези начини с вас

Често чуваме, че хората се отнасят към теб по този начин, както ти се отнасяш към тях. Затова тук сме събрали лист с неща, които не би трябвало да позволявате на другите да вършат. Това доста ще усъвършенства живота ви.

Карат ви да се срамувате поради външността и желанията ви. Трябва да отбележим, че щом се отнася за код за обличане или обноски, то би трябвало да спазвате разпоредбите. Но в случай че някой разяснява отрицателно облеклата ви, типа ви или избора ви на половинка, не го извинявайте. Не сте отговорни за нищо и не дължите пояснение на никого. Помнете, че тези нагли хора най-вероятно нямат нищо друго забавно в живота си.

Принуждават ви да избирате сред кариерата и персоналния живот. Това се случва постоянно, на работа и у дома. Но няма закон, който да ви задължи да изоставите фамилията си поради работата или назад. Затова не би трябвало да се поддавате на напрежението и от двете страни и да давате цялото си време единствено на едната. Комуникацията и с двете страни, както и положителното ръководство на времето ще ви оказват помощ да се справите и да внесете баланс.

Решават вместо вас. Възможно е майка ви и татко ви да познават живота по-добре от вас, само че това не им дава правото да взимат вашите решения. Това е вашият живот. Вие ще поемете и следствията от решенията си, тъй че имате право сами да ги вземете. В последна сметка, по-добре е да си благополучен, само че не доста прочут дизайнер, в сравнение с богат юрист, който не може да излезе от меланхолия.

Връзки, които ви вършат нещастни. Веднъж някой се пошегува: „ Винаги плачеш, тъй като си във връзка? С кого се срещаш: с човек или с лук? “ Не ви съветваме незабавно да скъсате, в случай че сътрудникът ви ви нервира. Но в случай че животът без този човек е по-лесен, тогава се замислете за какво сте дружно.

Постоянно заблуждение. Не извинявайте систематичните неистини, които ви пробутват околните, приятелите или сътрудникът. Ако решите да продължите връзка, в която липсва доверието, тогава кажете на отсрещната страна, че знаете всичко и че не ги съдите. Не е ваша работа да променяте този човек: вие можете единствено да го подкрепите. Но знайте, че в случай че някой в действителност ви обича и цени, той няма да ви лъже по подобен метод.

Депресия на работното място. За злощастие, доста хора са принудени да толерират неналичието на почитание от сътрудници и началник. Ако се намерите в такава обстановка, се запитайте дали в действителност имате потребност от тази работа, с цел да търпите такова оскърбление. Не се колебайте да се борите за правата си и не се опасявайте да отговорите на офанзивите по оправдателен метод, с цел да не падате на равнището на „ нападателя “.

Физически и прочувствен тормоз. Няма опрощение за тези две неща. Вашата сигурност е на-важното нещо и не би трябвало да сте с човек, който ви предизвиква сходен тормоз. Имате цялостното право да прекъснете всички контакти с насилника си и да подадете сигнал за него.

Непрекъснат надзор. Ако някой управлява всяко ваше деяние, без значение дали това са родители, другари, сътрудник, това не постоянно значи, че тях ги е грижа за вас. Всеки има потребност от персонално пространство, а взаимоотношенията са невъзможни без взаимно доверие. Ако оставите нещата по този начин, това може да докара до цялостна робия.

Осъждат ви, че не сте „ съвършени “. Съвършенството е мит. Наистина, концепциите за „ съвършеното дете “, „ същинския мъж “ или „ момичето на фантазиите “ са в мозъците на съвсем всички, само че това не дава правото на никой да превъзпитава хората, които обича. Не се поддавайте на операциите на другите, които държат на това вие да се променяте, с цел да им се харесате. Тези промени не подсигуряват, че те ще ви обичат повече. Не би трябвало да си заслужите любовта на някого. Ако някой същински го е грижа за здравето ви, тогава се вслушайте в препоръките му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР