Често чува негативни коментари за себе си заради отрицателните роли,

...
Често чува негативни коментари за себе си заради отрицателните роли,
Коментари Харесай

Едже Йоздикиджи се сбогува с Хилял от „Опасно изкушение“: „Разстроих някои хора“

Често чува отрицателни мнения за себе си поради негативните функции, които играе. Едже Йоздикичи е родена на 2 юли 1982 година в Измир. Красивата актриса е висока 1,63 метра. Едже Йоздикиджи стартира да играе като дете актриса в Държавния спектакъл в Измир, когато е единствено на осем години.

След като учи живопис в гимназията по изящни изкуства в родния си град, тя отива в Истанбул и приключва бакалавърското си обучение в катедрата по театрални изкуства в университета „ Мимар Синан “. Известно е, че е била асистентка на театралната актриса Зелиха Берксой по време на университетското си обучение.

Започва актьорската си кариера през 2004 година с роля във кино лентата Bir Aşk Hikayesi. След това стартира да се снима в телевизионни сериали – играла е в един епизод още в първия сезон на „ Опасни улици “ през 2006 година, „ Малката госпожа “, „ Дила “, „ Пойраз Карайел “, „ Една жена “, „ Името ми е Мелек “, „ Когато я обичаш “, „ Опасно прелъщение “. Участвала е в сполучливи продукции в театъра, киното и малкия екран и е спечелила доста награди за функциите си през цялата си кариера. Води образования, има работилници по актьорско майсторство за начинаещи артисти и за фенове. Едже е продуцент в съвсем всички сфери на изкуството – от театъра до киното, от музиката до рисуването.

Обича да рисува и сега излага картините си в групови изложения. От една страна, тя излага възприятията си на хартия и скоро на рафтовете ще има детска книга, написана от нея.

Има един брак зад тила си, само че през 2020 година се развежда.

– Как се определяш?
– Не пуша, не пресилвам с алкохола, държа на детоксикацията, поставям си лед, с цел да се събудя заран, върша йога за лице. 

– Какъв реши да станеш актриса и да насочиш сърцето си към тази специалност? Как взе първото си решение? 
– Всъщност още не съм решила каква ще бъда

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР