Честността, комуникацията и искреността са важни за връзката. Те помагат

...
Честността, комуникацията и искреността са важни за връзката. Те помагат
Коментари Харесай

Тайни, които да не споделяте с партньора си

Честността, връзката и искреността са значими за връзката. Те оказват помощ на сътрудниците да изградят и заздравят връзките си.

Има някои секрети обаче, които несъмнено не е добре да споделяте на колегата си. Ето кои са те и за какво:

Бройката ви

Споделянето на прекомерно доста информация за предходния ви опит може да сътвори неправилно усещане у сегашния ви сътрудник. Той може да изпита яд, позор, разстройване, злост и куп отрицателни страсти, когато узнае броя ви. Може да последват непредвидени условия, които да скапват другояче положителните ви връзки.

Фантазии, включващи други хора

Можете да споделите тази дребна мръсна загадка на колегата си, единствено в случай че той е със същата настройка като вашата. Ако той няма нищо срещу да вършиме секс с повече хора по едно и също време, споделете му. Също по този начин, в случай че той е склонен да имате отворена връзка и да сте интимни с други сътрудници, тогава споделената полигамия също е допустима. Във всички останали случаи ще извършите неточност, в случай че споделите.

Ако пък става дума за почтени платонични мечти за други хора, тогава въобще шерването на тайната не предстои на обсъждане. Всеки човек си фантазира понякога за интимности с други хора. Това е изцяло обикновено и не мислете, че щом са ви споходили сходни мисли би трябвало да ги споделите. И не, не сте престанали да обичате колегата си.

Че сътрудникът ви не е най-хубавият в леглото, с който сте били

Понякога за една същинска връзка е по-важно да премълчите, че сексът с колегата ви не е като оня с някое бивше гадже. Запазете тази загадка, в случай че го обичате и в случай че цените всичко останало повече от секса. Не че той не е значим, в противен случай, само че не си коства да разваляте връзките си с индивида, който обичате с сходно самопризнание.

Неудобни неща от предишното ви

Всеки има своите секрети. Нека си останат такива. Не е належащо сътрудникът ви да знае, че сте се напили като младеж в бар и сте си съблекли горнището, да вземем за пример. Или че преди време сте отмъкнали гаджето на най-хубавата си другарка.

Вашите персонални известия

Здравословната връзка се базира на почтеност и доверие. Ако сътрудникът ви непрестанно изпитва любознание към това с кого си пишете, нещо не е наред. Не сте длъжни да давате пояснения нонстоп. Покажете му, че не ви е прелестно, тъй като в действителност не е обикновено единият сътрудник трескаво да желае да узнае какво се крие във всяко ваше персонално известие. Разбира се, тоталната липса на интерес също е притеснителен сигнал.

Че от време на време мислите за някогашните си

Това, че мислите за предходна връзка или сътрудник не е неприятен знак, в противен случай, потребно е, тъй като по този начин обмисляте предходни или сегашни неточности. Поучавате се от тях и продължавате напред. Запазете обаче тези мисли в загадка, тъй като могат да бъдат разтълкувани неправилно. Спестете си непотребните драматизации.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР