Честно казано, въобще не можем да повярваме, че подобни неща

...
Честно казано, въобще не можем да повярваме, че подобни неща
Коментари Харесай

Какво става, ако решиш да погалиш лъв в дивото

Честно казано, изобщо не можем да повярваме, че сходни неща се случват. Но ето - с помощта на канала Wildlife Sightings, който събира най-любопитните видеа, снимани измежду дивата природа, станахме очевидци на това по какъв начин екскурзиант пробва да погали лъв като че ли е домашния му любим. Мъжът протяга ръката си през прозореца на джипа в опит да допре дивото животно.



Лъвовете, които могат да доближат до 3 метра дължина и тежат близо 200 кг, постоянно изпозват туристическите джипове, с цел да се скрият в сянката им. Това обаче не значи, че би им било прелестно някой да ги потупва снизходително като че ли са мъркащи котета. Служители в народен парк " Серенгети " в Танзания, където е снимано видеото, споделят, че лъвът несмущаемо може да откъсне ръката на човек или напряко да го извлече от транспортното средство, в случай че е нервиран.

Туристът от " Серенгети " се " причисли " към статистиката на неблагоразумни (или искрено глупави) хора, които не регистрират обстоятелството, че са наоколо до диви животни, а не домашни любимци. Този месец една жена беше ранена тежко от бизон в парка " Йелоустоун ", откакто го е доближила прекомерно доста, а две други са ранени от диви елени в същата обстановка. Шокиращ беше и казусът с мъж, погубен от мечка в гората, откакто се опитал да си направи селфи с нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР