Честно да ви кажа мислех, че ще съм малко по-спокойна.

...
Честно да ви кажа мислех, че ще съм малко по-спокойна.
Коментари Харесай

Ина Ананиева: В публиката изживях същият адреналин, който съм изживяла и като треньор



„ Честно да ви кажа мислех, че ще съм малко по-спокойна. Въобще не бях спокойна. По същият метод изживях адреналина, който съм го изживявала като треньор. Нашите девойките са извънредно мощни. Най-добрите са в света и не инцидентно взеха най-високата оценка за през днешния ден “, по този начин някогашният старши – треньор на националния отбор Ина Ананиева разяснява особено за предаването " Спорт и музика "   представянето на българките, след първия ден на европейското състезание по художествена гимнастика. След изиграването на композицията с 5 обръча Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова оглавиха подреждането за многобоя, откакто изиграха фантастично съчетанието за което получиха и най-високата оценка досега 23.100 точки.

Помощник-треньор на състава е Михаела Маевска, която беше капитан на тима спечелил международната купа в Измир и притежател на бронзов орден от ОИ в Рио де Жанейро, на който Ананиева беше ментор.

„ Най-сладкото нещо е да видя един играч, освен това мой, играч, който към този момент се осъществя като треньор. Много съм щастлива за Михаела, както и за всяка една от тях, тъй като всяка си откри мястото и по един ослепителен метод се оправят във всяка една сфера “, добави треньорката.

С какво настоящия състав е по друг от този на който тя беше старши – треньор – Ананиева отговори:

„ Не желая да съпоставям двата тима. В момента оценката за компликация е отворена и веки може да покаже на какво е кадърен. Нашите девойките демонстрират една доста комплицирана гимнастика. При нас правилникът беше подобен, че ние бяхме стопирани до 10. Дори да имахме опция да създадем повече, всички бяхме стопирани до там. От самото начало за настоявам, че този отбор ще реализира доста повече. А и по този начин би трябвало да бъде тъй като за мен гимнастиката би трябвало да се развива. С всеки един тим или с всяка самостоятелна гимнастичка ние би трябвало да демонстрираме все по-високо равнище и би трябвало да са все по-добри и по-добри “.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР