Честито Възкресение Христово! Нека бъдем единни не само в защитата

...
Честито Възкресение Христово! Нека бъдем единни не само в защитата
Коментари Харесай

Президентът поздрави България за Великден


Честито Възкресение Христово! Нека бъдем единни освен в отбраната на всеки човешки живот, само че и в отстояването на неговото достолепие и бъдеще. Призованис ме да надмогнем тестването на 2020 година Така президентът на България Румен Радев поздрави българите по случаи един от най-светлите християнски празници.

"Честито Възкресение Христово! Православните българи през днешния ден означаваме своя най-светъл и важен празник. Възкресението, проправило път към вечността, е съхранената от мракобесие религия и оживялата в тествания вяра. С религия народът ни доближи върховете на своя литературен и държавен подем. С нея откри избавителния брод към свободата си. Вярата е вградена в българския народен дух. Вдъхва му мощ да се възражда. Окрилява го и да преодолява, и да реализира, и да пребъдва ", написа Радев.

"Днес сме призвани да надмогнем тестването на 2020г., да търсим най-верния път и единодушие за справяне с дълготрайните последствия от рецесията. Не с втълпяване на възприятие за виновност, боязън и разделяне. А с осъзната отговорност и грижа за близък, с обединени старания против заплахата и религия в утрешния ден. Нека бъдем единни освен в отбраната на всеки човешки живот, само че и в отстояването на неговото достолепие и бъдеще. Честит ярък празник! ", приканва президентът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР