Честито Рождество Христово! Днес е един от най-големите християнски празници,

...
Честито Рождество Христово! Днес е един от най-големите християнски празници,
Коментари Харесай

Премиерът: Време е да сме състрадателни и смирени, да сме добри, да сме по-човечни

Честито Рождество Христово! Днес е един от най-големите християнски празници, изпълнен постоянно с вяра за по - положителни и светли дни.

Това написа на персоналната си страница във Facebook министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във връзка един от най-големите църковни празници - Рождество Христово - Коледа. Ето какво още показа той:

"Това са моментите със фамилията, срещите с другари, шерването, детските усмивки. Тази година е необикновена. Сега най-силно оценяваме опцията да забележим околните си и приятелите си здрави. Много са нещата, които до неотдавна смятахме за даденост, а през днешния ден виждаме какъв брой са значими. Да можем да споделим празника с обичаните си хора - ще е най-големият подарък.

След такава тежка година, си даваме сметка кои са най-съществените неща. Време е да сме състрадателни и смирени, да сме положителни, да сме по-човечни. Бъдете живи и здрави – това в действителност е най-важното. С Божията помощ и с работа ще излезем от тази пандемия и ще превъзмогнем рецесията ".

Честито Рождество Христово! Днес е един от най-големите християнски празници, изпълнен постоянно с вяра за по - положителни и...
Публикувахте от в 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР