Честито на моя приятел Доналд Туск, написа премиерът Бойко Борисов

...
Честито на моя приятел Доналд Туск, написа премиерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

Премиерът: Честито на моя приятел Доналд Туск!

" Честито на моя другар Доналд Туск ", написа министър председателят Бойко Борисов в профила си във фейсбук след избирането на Туск за водач на Европейската национална партия /ЕНП/ на конгреса в Загреб.

" Убеден съм, че под неговото управлението ЕНП освен ще продължи да бъде водещата партия в Европа, а и ще разшири даже повече своето въздействие. Доналд Туск ще бъде доста добър ръководител на ЕНП. Той е извънреден другар на България. Помните приветствието му за председателството на България. Доналд ми е добър другар. Положи големи старания като ръководител на Европейския съвет, когато се изискваше се дипломатичност и консенсус.

С сътрудниците от Съюз на демократичните сили дадохме своята мощна поддръжка за претендента за президент на ЕНП Доналд Туск по време на конгреса в Загреб. Двете партии се вслушахме в апела на Жозеф Дол за дясно обединяване в България, за жалост други обединения не го сториха. С безапелационните победи на европейските и локалните избори доказахме, че нашият съюз работи добре. Вярвам, че партньорството ни ще продължи и отсега нататък ", написа още Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР