Честито на Криси Тейгън и Джон Леджънд!В четвъртък, 13 август,

...
Честито на Криси Тейгън и Джон Леджънд!В четвъртък, 13 август,
Коментари Харесай

Криси Тейгън и Джон Леджънд очакват трето дете - slava.bg

Честито на Криси Тейгън и Джон Леджънд!

В четвъртък, 13 август, звездите оповестиха, че ще стават родители за трети път. Новината пристигна много изненадващо за почитателите им, които не подозираха нищо до този миг. Въпреки множеството фотоси и клипове в обществените мрежи, Тейгън някак си съумя да резервира бременността си в загадка. Досега.

Всичко беше разкрито в новото видео на Джон към песента „ Wild “. В последния кадър от клипа се вижда по какъв начин Криси е прегърнала корема си, а брачният партньор ѝ стои компактно зад нея. Новият член на фамилията ще се причисли към каката Луна и баткото Майлс, които също участваха във видеото. Четиримата бяха снимани по какъв начин се разхождат по плажа на Мексико, където се организира ваканцията им.

Начинът на оповестяване на бременността не е по никакъв начин неочакван, защото Криси и Джон се срещат точно при снимане на клип. Това се случва през 2006 година, когато моделът и изпълнителят са определени да вземат участие във към песента „ Stereo “ на техния общ другар Набил Елдеркин.

Все още нито Джон, нито Криси са съобщили за бременността в респективните си профили в обществените мрежи. Изпълнителят обаче съвсем удостовери новината още преди видеото да е излязло на екран. „ Клипът за „ Wild “ излезе в този момент “, написа той и добави с пет емотикони на сърца. Много от почитателите сметнаха, че те са точно за бъдещото 5-членно семейство.

За наслада на почитателите източник удостовери, че двойката чака третото си дете. Засега не е ясно дали и то е резултат от инвитро, както беше с Луна и Майлс. Преди години Криси е признавала за проблеми със забременяването и прекосяването през процеса на инвитро.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР