Честито на Гала, която сложи силикон! Вече е с едни

...
Честито на Гала, която сложи силикон! Вече е с едни
Коментари Харесай

Гала Напълни Пазвата Със Силикон, Показа Се По Зърна

Честито на Гала, която постави силикон! Вече е с едни (големи) гърди напред!

Лято е, по традиция всичко живо прави поправки – кой кърпи покрив, кой маже ограда или кърти баня. Други работят над себе си и се потят крепко във фитнеса, трети пък избират най-бързия път към резултата и лягат под ножа на хирурга.

Гала е от тази група. Винаги съвършена през всичките тези години на екран, все засмяна, руса, стройна и извънредно дългокрака, половинката на Стефан до момента не обръщаше внимание на дребния си бюст. Не можеше да изпъква с бомбастични бомби като чалгаджийките през годините, не можеше да търси внимание с „виме“.

Но с новата фотография към този момент всичко ясно се вижда, Гала се е облегнала на парапета на една тераса и гордо пъчи силиконовите придобивки. За да не остане някой, който да се обърка, Гала се пусна без сутиен. На терасата е хладно, зърната й по този начин стърчат, че а-ха да скъсат белия прилепващ потник, с който се демонстрира Гала. Освен размера новите гърди ги издава и ситуацията им – високо горе. Ако някой не знае, на 50-годишна възраст (на толкоз лета е водещата) при дамите гравитацията предизвиква много съществени промени, написа „България днес“.

„Когато бях дребна, не съм си пълнела сутиена с дамски чорапи, а използвах памук. Избирах стегнати модели с един или два размера по-големи и по този начин си повдигах гърдите за пред момчетата. Гърдите ми може да са дребни, само че за сметка на това – естествени и сладки“, по този начин говореше преди време Гала. Нещата се трансформират. И се уголемяват!
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР