Честите изневери на татковците с бавачката на децатаим май са

...
Честите изневери на татковците с бавачката на децатаим май са
Коментари Харесай

Чаровни и хитри бавачки омайват звездните татковци

Честите изневери на татковците с бавачката на децата им май са на път трайно да трансформират критериите към търсените за позициите дами в Холивуд. За това признаха преди време компании, занимаващи се с подбора на помощнички за звездните фамилии.
 
Работата наподобява повече от добра. За да се грижат за децата на известните, бавачките получават уместно възнаграждение, имат осигуровки и разполагат с кола. До скоро условията към търсените за сходна позиция девойки били да са млади и образовани, желателно било да изграят тенис или балет...
 


Вероятно огромна част от младите дами се надяват около бърсането на дупета и приспиване на наследниците да завъртят главите и на звездните бащи . А доказателства за „ сполучливата скица ” не липсват.  Вижте кои звездни фамилии се разпаднаха поради бавачката :
 


Един от най-разискваните фамилни раздори
в последните години е от вкъщи на Дженифър Гарнър и Бен Афлек .
 
A source says Ben Affleck's former nanny is getting cozy with her ex-fiance again.
— Entertainment Tonight (@etnow) Семейството им се разпадна откакто стана ясно, че артистът си ляга с красивата Кристин. След като случката на Бен излезе на бял свят, Дженифър побърза да уволни бавачката на децата им. След това подаде и молба за бракоразвод.
 

Друг видимо благополучен и сполучлив холивудски брак , който се разпада поради бавачката, е този на Ума Търман и Итън Хоък . Актьорът изрично отхвърля да е имал любовна задявка със сладката Райън , до момента в който е още женен. Но незабавно след формалния си бракоразвод с Ума, без срам стартира да се появява на разположение точно с гледачката на децата им.
 
Ethan Hawke and his wife, Ryan, aka the Nanny.
— Kate Aurthur (@KateAurthur) Днес Райън към този момент е негова законна брачна половинка, двойката се радва и на две дъщери.
 
Шумен отзив имаше и откакто поради дамата, която се грижеше за четирите им деца, се разпадна 25-годишният брак на Мария Шрайвър и Арнолд Шварценегер .
 
Arnold Schwarzenegger and love child maid Mildred Baena boogie on down via
— Cecilia Francescon❌(NOLIST) (NO DATING)HAVE SOME 1 (@CeciliaFrances4) Привидно постоянното семейство беше разтърсено от новината, че Терминаторът поддържал дългогодишна спекулация с икономката в фамилния му дом. Истински огромният скандал обаче избухна откакто латиноамериканката Милдред разкри, че татко на сина й е...именно Шварценегер.
 
The striking resemblance between Arnold Schwarzenegger & his love child, Joseph Baena, cannot be overlooked.
He even mirrors the buff, muscular look his dad was known for in his younger years.
Joseph was born by former housekeeper, Mildred Baena, during Arnold & Maria's marriage.
— YOUGETMOUTH.COM (@yougetmouth)
 

Актьорът Джуд Лоу пък самичък си призна обществено и се извини на годеницата си Сиена Милър за любовните си похождения с бавачката на децата му от брака със Санди Фрост . Първоначално актрисата му елементарни и двамата останаха дружно още една година. По-късно двамата пробваха още веднъж да подгреят любовта между тях, само че опитът им приключи с провал.
 
Хитрата бавачка Дейзи не се задържа за дълго под чаршафите с артиста и не съумя да осребри любовния си опит за популярност. Любопитно е,  че Джъд Лоу се раздели по сходен метод и с първата си брачна половинка през 2003 година, когато още веднъж бе заловен в невярност.
 
 Робин и Марша Уилямс /Gulliver/Getty Images

Чарът на бавачката размекнал сърцето и на артиста Робин Уилямс . Именно очарователната Марша става причина за краха на първия му брак с Валери Веларди. Няколко години по-късно някогашната бавачка на първородния му наследник Закъри към този момент е „ госпожа Уилис ” . Бракът им продължава 19 години, двойката се снабдява и с две деца. Семейството обаче се разпада през 2010 година
 

 
Great picture of JERRY HALL and MICK JAGGER mother of four kids from MICK
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР