Честита пролет! Новият и толкова оптимистичен сезон настъпи рано тази

...
Честита пролет! Новият и толкова оптимистичен сезон настъпи рано тази
Коментари Харесай

Маникюр в зелено - 5 идеи за пролетни нокти

Честита пролет! Новият и толкоз оптимистичен сезон настъпи рано тази заран, а ние нямаме самообладание да му се отдадем по всички вероятни способи - от пролетни облекла в ярки цветове и повече време на открито до нов маникюр.
Прочетете още
А какъв по-подходящ за пролетта маникюр от подобен в зелено? Този цвят обаче предлага толкоз разнородни нюанси, че всеки би намерил подобаващия за себе си. Освен това можем да опитвам и с декорациите. Ето пет хрумвания за маникюр в зелено.

Жизнерадостно зелено
   View this post on Instagram   



В този ослепителен колорит има и щипка синьо, което го прави толкоз зареждащ с сила. Когато времето разрешава, бихме го комбинирали с педикюр в люляково.

Като разлистено стръкче
   View this post on Instagram   



Ще ни би трябвало неутрална база за нокти и майсторска ръка, с цел да изрисуваме този претекст в тъмнозелено, който припомня първите листа на дърветата напролет.

Обърнат френски маникюр
   View this post on Instagram   

Фаворитът ни през днешния ден - толкоз елегантна и непредвидена версия на френския маникюр, при която оставяме ноктите с матова транспарантна основа, а върховете са смарагдово зелени.

Шам фъстък за шанс
   View this post on Instagram   

Супер елементарен за реализиране маникюр, стига да открием лак тъкмо в този колорит на зеленото. Белите звездички от горната страна са по избор.

Зелен мрамор
   View this post on Instagram   

Мраморните претекстове в маникюра не престават да са настоящи, а пролетта ни дава опция да ги изпробваме в няколко нюанса на зеленото в композиция с бяло и землисто кафяво.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР