Честит утрешен празник и на въстание, българи - дошло е

...
Честит утрешен празник и на въстание, българи - дошло е
Коментари Харесай

Румен Петков: Честит утрешен празник и на въстание, българи - дошло е време!

Честит утринен празник и на въстание, българи - пристигнало е време! Такъв апел насочи водачът на АБВ в навечерието на Деня на независимостта на България и в навечерието на митинга против държавното управление и основния прокурор.
„ Обръщам се към всички членове и симпатизанти на Политическа партия АБВ и към всички почтени българи, да излезем на следващия ден на третото всенародно въстание и да кажем: „ Повече по този начин не може “. Борисов няма нито честен, нито управнически запас, да продължава кариерата си на министър-председател. Той е духовен срам за България пред света и човешко оскърбление за нас българите в личните ни очи “, сподели Петков.
 Румен Петков: Площадът не е място за политическа бащини Румен Петков: Площадът не е място за политическа бащини
Площадът не е място за политическа борба и трупане на политически дивиденти. Това сподели за обзорното предаване „ Това е България&ld...
„ Оставката на основния прокурор Гешев е наложителна и заради грубото нарушаване на Закона за СРС, двойните стандарти,злоупотребата с власт, безконтролните дейности, създаващи усещания за кавга с неуместни за Борисов хора.
Непредприетите дейности по видяната от целия свят корупция, са едно от най-грозните петна в историята на българската прокуратура. Да излезем дружно на 22-ри, с цел да имаме утринен ден, като европейска България “, прикани още.
„ Всяко омаловажаване на трагичните за Отечеството последствия от вулгарното и корумпирано ръководство на борисов е неприемливо “, посочи той.
„ Всякакво делене на митинга обслужва Борисов. Затова ние от АБВ сме там, където се изправихме първи на 9 юли. Да пометем Борисовщината, само че интелигентно, а не по Борисовски.
 Румен Петков: „ Новичок “ се употребява като грозна нечиста сделка за политически офанзиви против Русия Румен Петков: „ Новичок “ се употребява като грозна нечиста сделка за политически офанзиви против Русия
Новичок “ се употребява като грозна нечиста сделка за политически офанзиви против Русия. Това сподели водачът на АБВ Румен Петков по време на п...
Честит утринен празник и на въстание, българи - пристигнало е време! “, прикани още.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР