Честит утрешен празник и на въстание, българи - дошло е

Честит утрешен празник и на въстание, българи - дошло е ...

Румен Петков: Честит утрешен празник и на въстание, българи - дошло е време!.

Честит утрешен празник и на въстание, българи - дошло е време! Такъв призив отправи лидерът на АБВ в навечерието на Деня на независимостта на България и в навечерието на протеста срещу правителството и главния прокурор.
„Обръщам се към всички членове и симпатизанти на ПП АБВ и към всички достойни българи, да излезем утре на третото всенародно въстание и да кажем: „Повече така не може“. Борисов няма нито морален, нито управленски ресурс, да продължава кариерата си на министър-председател. Той е нравствен позор за България пред света и човешко унижение за нас българите в собствените ни очи“, каза Петков.

Румен Петков: Площадът не е място за политическа бащини Румен Петков: Площадът не е място за политическа бащини
Площадът не е място за политическа битка и трупане на политически дивиденти. Това каза за обзорното предаване „Това е България&ld...
„Оставката на главния прокурор Гешев е задължителна и поради грубото нарушение на Закона за СРС, двойните стандарти,злоупотребата с власт, безконтролните действия, създаващи впечатления за разправа с неудобни за Борисов хора.
Непредприетите действия по видяната от цял свят корупция, са едно от най-грозните петна в историята на българската прокуратура. Да излезем заедно на 22-ри, за да имаме утрешен ден, като европейска България“, призова още .
„Всяко омаловажаване на трагичните за Отечеството последици от вулгарното и корумпирано управление на борисов е недопустимо“, изтъкна той.
„Всякакво разделяне на протеста обслужва Борисов. Затова ние от АБВ сме там, където се изправихме първи на 9 юли. Да пометем Борисовщината, но интелигентно, а не по Борисовски.

Румен Петков: „Новичок“ се използва като грозна спекулация за политически атаки срещу Русия Румен Петков: „Новичок“ се използва като грозна спекулация за политически атаки срещу Русия
Новичок“ се използва като грозна спекулация за политически атаки срещу Русия. Това каза лидерът на АБВ Румен Петков по време на п...
Честит утрешен празник и на въстание, българи - дошло е време!“, призова още.

Източник: actualno.com