Честит рожден ден на Момичетата от града!Първо, искам да пожелая

...
Честит рожден ден на Момичетата от града!Първо, искам да пожелая
Коментари Харесай

#Нашите7: Винаги да бъдем себе си!

Честит рожден ден на " Момичетата от града "!

Първо, желая да пожелая нещо доста особено на всички нас, които сме част от екипа на уеб страницата, тъй като какво е рожден ден без пожелания?

Пожелавам ни да откриваме хубостта в дребните неща към нас и да я споделяме с всички читатели, пречупена през нашата призма, което постоянно е било най-силната ни страна.

Пожелавам ни постоянно да бъдем себе си, по този начин вдъхновението, огромните фантазии и свободният дух в никакъв случай няма да ни напущат.

Пожелавам ни да вървим напред, да се развиваме и да растем като една сплотена общественост от надарени създатели и публика, която се припознава в нашите най-съкровени думи и мисли. Пожелавам ни постоянно да бъдем себе си, по този начин вдъхновението, огромните фантазии и свободният дух в никакъв случай няма да ни напущат. Второ, в навечерието на тази прелестна годишнина бих желала да споделя какво за мен са " Момичетата от града ".

За мен " Момичетата от града " са не просто момичешко място в цифровото пространство, а едно особено място, където се усещам като вкъщи. Мястото, където откривам и споделям информацията, която ме интересува, вълненията, които са ме обзели, и хубостта, която ме е впечатлила.

Това е мястото, на което се срещнах с нови и вълнуващи лица, на което научих ужасно доста в работен и личностен проект. Мястото, на което открих освен страхотни сътрудници и другари, само че и същински ментори в лицето на Лени и Куси, които с обич назовавам и свое семейство.

Обичам ви, " Момичетата от града ", и ви благодаря за цялата тази магия, която е неизменима част от живота ми всеки ден!

Наздраве и да честваме дружно още доста по седем!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР