Честит празник! Така поздрави представителите на медиите председателят на Движението

...
Честит празник! Така поздрави представителите на медиите председателят на Движението
Коментари Харесай

Карадайъ за бойкота на кворума: Празник на демокрацията

Честит празник! Така поздрави представителите на медиите ръководителят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ след да бъде събран нужния кворум , с цел да стартира съвещанието на Народното събрание, което следва да гласоподава кой да бъде новият ръководител на законодателната институция.

" Празник на демокрацията. Спазването на Конституцията и законите на страната е празник на демокрацията ", разясни празничното си въодушевление водачът на Движение за права и свободи.
 Радев моли към разсъдък и диалог на фона на празна пленарна зала
Радев моли към разсъдък и диалог на фона на празна пленарна зала

Президентът не изиска да разяснява политическата рецесия

А за какво Движение за права и свободи не се записват в зала? " Защо към опозицията този въпрос? Има ръководещи. Въпросът е към ръководещите. Винаги в Народното събрание се е твърдяло, което е и правилно, че кворумът е отговорност на ръководещите ", сбит бе Карадайъ.

" Цялата последна седмица нито Кирил Петков, нито Асен Василев, нито Бойко Рашков са ми се обаждали да ми дадат някакви инструкции и аз не знам какво да върша. А те са единствените носители на истината. Нито Кристиян Вигенин, нито Мирослав Иванов са ми го разтълкували защо става въпрос, та аз от кое място да знам ", подигравателен бе той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР