Честит празник! Така поздрави медиите лидерът на Движението за права

...
Честит празник! Така поздрави медиите лидерът на Движението за права
Коментари Харесай

Карадайъ след провала на кворума: Честит празник!

Честит празник! Така поздрави медиите водачът на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ след вторият несполучлив опит да бъде събран кворум, с цел да стартира съвещанието на Народното събрание. Днес Народното събрание трябваше да гласоподава новия ръководител на законодателната институция.

" Празник на демокрацията. Спазването на Конституцията и законите на страната е празник на демокрацията ", разясни празничното си въодушевление водачът на Движение за права и свободи.

На въпрос за какво Движение за права и свободи не се записват в зала, шефът на Движение за права и свободи съобщи: " А за какво към опозицията този въпрос? Има ръководещи. Въпросът е към ръководещите. Винаги в Народното събрание се е твърдяло, което е и правилно, че кворумът е отговорност на ръководещите ", сбит бе той.

" Цялата последна седмица нито Кирил Петков, нито Асен Василев, нито Бойко Рашков са ми се обаждали да ми дадат някакви инструкции и аз не знам какво да върша. А те са единствените носители на истината. Нито Кристиян Вигенин, нито Мирослав Иванов са ми го разтълкували защо става въпрос, та аз от кое място да знам ", подигравателен бе той.

ТЕМА преди 42 минути 958 преди 2 часа 2783 преди 3 часа 371
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР