Честит празник, скъпи деца! Благодаря ви, че приехте да съм

...
Честит празник, скъпи деца! Благодаря ви, че приехте да съм
Коментари Харесай

Премиерът се върна в училище

„ Честит празник, скъпи деца! Благодаря ви, че приехте да съм ваш посетител на празника на детето. Преди доста години в нашето учебно заведение се научих да отглеждам цветя. Искам да ви предам този скъп урок “. С тези думи министър председателят Гълъб Донев се обърна към приключилите първокласници от столичното 60 ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий “, чийто ученик е.

Премиерът срещна децата с цветето Каланхое и им описа по какъв начин би трябвало да се грижат за него. „ Каланхоето идва при нас от остров Мадагаскар. Не е капризно цвете, поливайте го един път седмично и му намерете място с повече светлина. Заедно с това не забравяйте да го обичате всеки ден “, напомни Донев.

Преди да стартира пресаждането на цветята Донев даде препоръки на дребните градинари по какъв метод деликатно да ги трансферират в саксията, като пазят листата и цветовете им. „ Докато се грижите за вашето Каланхое, ви поисквам да растете здрави, мощни, ученолюбиви и да бъдете обградени с доста любов и внимание от вашите родители, близки и учители “, сподели още министър-председателят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР