Честит празник на всички деца! Бъдете безгрижни, любознателни и усмихнати.

...
Честит празник на всички деца! Бъдете безгрижни, любознателни и усмихнати.
Коментари Харесай

Борисов за празника: Отпускаме 250 лв. на нуждаещи се семейства, чиито деца са записани в осми клас

Честит празник на всички деца! Бъдете безгрижни, любознателни и усмихнати. Учете, тъй като образованието е мощ и независимост. Затова и образованието постоянно е било наш приоритет. Това написа във "Фейсбук " министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във връзка 1 юни - Ден на детето.

"През последните години инвестирахме големи средства в бранша. Положихме и невиждани старания да върнем десетки хиляди деца в просветителната система. Продължаваме да работим и през днешния ден ", написа още министър председателят.

Днес е Международният ден на детето

"Ето за какво по предложение на обществения министър Деница Сачева разпоредих Парламентарната група на ГЕРБ да внесе предложение в Народно събрание за разпределяне на еднократна помощ от 250 лева на нуждаещи се фамилии, чиито деца са записани в осми клас ", разкри положителната вест Борисов.

"Това е моментът, в който огромен брой деца напущат просветителната система и сме уверени, че и с тази мярка ще ги задържим. Помощта ще е обвързана с визитите в учебно заведение.

Използвам опцията още веднъж да благодаря на българските учители. Вие показахте нововъведение и отдаденост по време на онлайн образованието. За всички е значимо учителите да бъдат стимулирани, до момента в който правят работата си. Затова продължаваме да усилваме и възнагражденията им.

Близо 49 000 зрелостници се явяват през днешния ден на матура по български език и литература

На 1 юни още веднъж ще пожелая на децата здраве и щастливи дни, а на зрелостниците – триумф на матурата! ", написа Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

Честит празник на всички деца! Бъдете безгрижни, любознателни и усмихнати. Учете, тъй като образованието е мощ и независимост....
Публикувахте от Бойко Борисов в Неделя, 31 май 2020 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР