Честит празник! Много подходящ ден е днес - в 17

...
Честит празник! Много подходящ ден е днес - в 17
Коментари Харесай

Каракачанов: За 20 г. бюджетът на армията е орязан 4 пъти, а за здравеопазване е увеличен 4 пъти

Честит празник! Много подобаващ ден е през днешния ден - в 17 огромни града в страната сме посочили военна техника. Днес приказваме за 110 години от независимостта на България. Както Независимостта на България, по този начин и Съединението са могли да бъдат факт с помощта на българската войска, сподели министърът на защитата Красимир Каракачанов по време на представянето на военна техника пред Министерството на защитата.

Гарант за независимостта на България е точно българската войска. Хубаво е жителите да имат по-чест допир до армията, да видят въоръжението, бойците. В тези комерсиални времена, когато хората се интересуват най-вече от приходите си, е хубаво да покажем, че войнската специалност е почтена и заслужава почитание, добави той.

Българската войска е в ръцете на българското общество. За последните 20 година бюджетът за опазване на здравето е повишен 4 пъти, а този на армията е орязан 4 пъти. Техниката е такава, каквато имаме. Не е елементарно, рисково е. Стават произшествия, само че хората имат дух, добави Каракачанов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР