Честит 40-и рожден ден, принц Уилям! Малко след тържествата по

...
Честит 40-и рожден ден, принц Уилям! Малко след тържествата по
Коментари Харесай

Горд принц на 40: принц Уилям празнува с важна кауза и духа на Даяна

Честит 40-и рожден ден, принц Уилям!

Малко след тържествата във връзка 70-ата годишнина от възкачването на престола на английската кралица Елизабет Втора, Англия още веднъж чества. Вторият в листата по унаследяване на короната, принц Уилям, синът на принцеса Даяна и на престолонаследника принц Чарлз през днешния ден става на 40 години.

Само ден преди празникът, Уилям показа, че се усеща „ извънредно благополучен “ да бъде кралска персона в особено издание на The Big Issue.

Бащата на три деца написа искрено изявление, откакто по-рано този месец излезе на улицата в поддръжка на благотворителната организация за битка с бездомността.

„ Считам се за извънреден късметлия, че имам роля, която ми разрешава да се срещам с хора от всички сфери на живота и да разбирам цялата им история - каквато и да е тя.

Това е привилегия, която доста от нас, заети с дните си, не постоянно могат да си разрешат.

Затова, от своя страна, се наемам да продължа да върша каквото мога, с цел да осветя този разгадаем проблем освен през днешния ден, само че и през идващите месеци и години. “

Уилям също по този начин отдава респект на майка си принцеса Даяна, която похвали, че го е насърчила да оказва помощ на нуждаещите се, и даде обещание да направи същото за децата си - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Той добави: „ Надявам се да заведа Джордж, Шарлот и Луи, с цел да видят фантастичните организации, които правят вдъхновяваща работа в поддръжка на най-нуждаещите се - тъкмо както майка ми направи за мен. “

Новината идва единствено един ден преди принцът да навърши 40 години и макар че се дефинира като „ малко евентуален бранител “ на идеята, Уилям съобщи, че счита, че е по-важно от всеки път да покаже поддръжката си.

По-рано този месец той беше сниман на Рочестър Роу, Виктория, да продава Big Issue дружно с постоянния продавач на списанието, 60-годишния Дейв Мартин.

Двамата продадоха общо 32 екземпляра от списанието, а Уилям разкри, че прекарването в действителност е „ отворило очите му “.

След като завърши с продажбата на копия, двамата се насочиха към The Passage - благотворителна организация, на която Уилям е патрон от 2019 година насам.
Миналата година принцът направи три изненадващи визити в приюти за бездомни, в това число The Passage, които се включиха в Twitter, с цел да потвърдят кралското идване.

Благотворителната организация показа фотография на досетливия татко, който носи маска за лице и престилка, до момента в който опакова хартиени торби, а потребителите на обществените медии побързаха да засипят кралската персона с похвали, публикувайки голям брой подкрепящи емотикони в Twitter.

През 2020 година Уилям също по този начин даде обещание да помогне на човек, който спи на улицата, откакто чу, че негов другар инцидентно е изгубил изкуствения си крайник, до момента в който беше на посещаване на плана The Beacon в Мансфийлд.

58-годишният някогашен военнослужещ Делрой Кар, на който преди 11 години е ампутиран десният крайник над коляното след приложимост на опиати, разсмя херцога, до момента в който му разказваше по какъв начин различен консуматор на центъра, Даниел Уокър, е изгубил протезата си.

След като изслушал историята, Уилям споделил на господин Кар, че персонално ще се погрижи данните му да стигнат до Центъра за здравна рехабилитация на защитата (DMRC) за някогашни военнослужещи.

Уилям също по този начин пое ролята на патрон на благотворителната организация за бездомни хора Centrepoint.
 Принц Уилям през годините  Принц Уилям през годините  Принц Уилям през годините  Принц Уилям през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР