Честит 1 юни на най-прекрасните създания - децата на България!

...
Честит 1 юни на най-прекрасните създания - децата на България!
Коментари Харесай

Караянчева: Честит 1 юни на най-прекрасните създания - децата на България!

Честит 1 юни на най-прекрасните създания - децата на България! Това написа ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на във "Фейсбук " във връзка 1 юни - Деня на детето.

Изумително надарени, любознателни откриватели на нови светове и галактики, търсачи на нематериални съкровища и създатели на невероятни креативен хрумвания. В изискванията на обществена изолираност поради Коронавирус – 19, показахте, че за вас няма секрети в цифровия свят и владеете универсалния ключ на познанието, даже когато сте надалеч от класните стаи. Вие сте огледало на бъдещето.

Борисов за празника: Отпускаме 250 лева на нуждаещи се фамилии, чиито деца са записани в 8-и клас

Вашето здраве, обучение и напредък са приоритет за всички нас, възрастните, без значение от произхода, ранга, културата и обществения ни статус. Защото децата са благословия. Те се нуждаят да бъдат обичани и насърчавани. Трябват им упътвания, а не указания, с цел да разперят крилете си за полет.

Бъдете щастливи, бъдете сполучливи, прелестни деца на България! Желая Ви радостно лято, изпълнено със смях, занимания и равнодушие! Гордея се с Вас! Честит празник!

Честит 1 юни на най-прекрасните създания - децата на България! Изумително надарени, любознателни откриватели на нови...
Публикувахте от Цвета Караянчева в Неделя, 31 май 2020 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР