Честит 1-ви юни на малки и големи деца, на всички,

...
Честит 1-ви юни на малки и големи деца, на всички,
Коментари Харесай

Йотова: Няма по-голяма и обединяваща кауза от достойното бъдеще за нашите деца

Честит 1-ви юни на дребни и огромни деца, на всички, запазили детския жар в душите си! Днес е ден на насладата, на нашите слънца – българските деца! Това написа във връзка Международния ден на детето вицепрезидентът Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България, във "Фейсбук ".

Няма по-голяма и сплотяваща идея от достойното бъдеще за нашите деца. Държавата е длъжна да обезпечи еднакъв старт на всяко дете, без значение в коя част на България, в какво семейство е родено. Всяко оскъдно дете, всяко изоставено дете, всяко отпаднало от учебно заведение дете – това са непростими провали на страната и обществото ни.

Румен Радев: Обездвижването измежду младежите се трансформира в предизвикателство

Всеки ден, всеки момент всичките ни дейности би трябвало да са отдадени на детето. И най-големите ни достижения нямат никаква стойност, в случай че не успеем да дадем на децата на България сигурност, любов и топлота, поддръжка и смели фантазии! За тях би трябвало да градим благоденстваща България в кротичък свят, който дава криле, а не издига стени.

Честит празник, скъпи деца! Без отмалялост изследвайте света, той ви чака с безчет положителни благоприятни условия и чудеса! Ние, възрастните, ще бъдем до вас и ще ви поддържаме в първите ви плахи стъпки, с цел да се трансфорат те в огромни и уверени крачки напред към триумфите.

Ще продължаваме да се учим от вашата религия в положителното, да черпим от вашата мъдрост, тъй като, както е споделил Екзюпери:

„ Възрастните в никакъв случай нищо не схващат сами, а за децата е уморително все да им изясняват и изясняват “.

Честит 1-ви юни на дребни и огромни деца, на всички, запазили детския жар в душите си! Днес е ден на насладата, на нашите...
Публикувахте от Илияна Йотова в Неделя, 31 май 2020 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР