"Чест е за мен да връча награди на служители на

...
"Чест е за мен да връча награди на служители на
Коментари Харесай

Младен Маринов награди служители на МВР за проявен висок професионализъм


"Чест е за мен да връча награди на чиновници на Министерство на вътрешните работи за проявен професионализъм при разкриването и неутрализирането на проведената незаконна група, правила телефонни измами на територията на страната. С особена наслада и признателност се обръщам и към основния изпълнителен шеф на БТК-ЕАД. Служителите на мобилния оператор ни оказаха извънредно подпомагане ", съобщи министър Младен Маринов на къса гала по награждаването.

За проведената и извършена поредна оперативна работа и потвърдени високи професионални резултати, довели до разбиването на проведената незаконна група, тормозела в продължение на години обществото, вътрешният министър отличи началника на бранш „ Измами “ в ГДНП гл.инспектор Златка Падинкова с предметна премия - огнестрелно оръжие, а сътрудника й - контрольор Ивайло Стойчев, с почетен знак на Министерство на вътрешните работи - III степен. В знак на благодарност към оказаната съответна помощ на Министерство на вътрешните работи в извършените дейности по интервенцията, министър Маринов връчи на Атанас Добрев – гл. изпълнителен шеф на БТК-ЕАД, почетен орден на Министерство на вътрешните работи. Разкриването на незаконната скица е прегледен образец и доказателство по какъв начин дружно можем да бъдем ефикасни в противодействието на престъпността, съобщи министър Маринов и изрази убеденост това съдействие да продължи в бъдеще в името на обществото.

За проявен висок професионализъм при планирането и реализирането на всички действия, свързани с защитата и координацията на структурите на Министерство на вътрешните работи по време на Апостолическото посещаване на Папа Франциск у нас, вътрешния министър отличи с почетно отличие „ За героизъм и заслуги “ – I степен заместител - шефът на ГДНП ст. комисар Тодор Гребенаров, а ст.комисар Атанас Илков – шеф на ОДМВР-Пловдив и ст. комисар Антон Златанов – зам.-директор на Столична дирекция на вътрешните работи – с почетно отличие „ За героизъм и заслуги “ – III степен. Чрез тях министър Младенов изрече признателност и към всички други чиновници, ангажирани и работили по време на визитата. Със своите професионални дейности гарантирахме сигурност, доказахме, че сме страна с високо равнище на публичен ред, разяснява вътрешният министър и благодари на всички чиновници, работили на терен по време на визитата.

На церемонията участваха заместник-министрите Красимир Ципов и Стефан Балабанов, основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл.комисар Ивайло Иванов и заместникът му гл.комисар Георги Арабаджиев, шефът на Групово дело „ Национална полиция “ гл. комисар Христо Терзийски.

https://www.youtube.com/watch?v=_bMMDiWMyzI
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР