Чешкият супермодел Каролина Куркова очаква трето дете, съобщи сайтът на

...
Чешкият супермодел Каролина Куркова очаква трето дете, съобщи сайтът на
Коментари Харесай

Каролина Куркова обяви, че е бременна с трето дете с гола СНИМКА

Чешкият супермодел Каролина Куркова чака трето дете, заяви уеб сайтът на сп. People. 36-годишната Куркова е споделила радостната новина с гола фотография в Инстаграм и в есе за сп. Glamour. Красавицата разкрива, че третата ѝ бременност е била изненадваща за нея и брачна половинка ѝ Арчи Друри, написа novini.bg.

Каролина Куркова написа, че да бъде бременна за трети път и то в сходно " уязвимо " време, е друго прекарване за нея. " Вярвам, че нещата се случват, когато е писано, и това е част от магия, над която не постоянно имаме надзор. В такива случаи би трябвало да се отдадем на възприятието, да бъдем търпеливи, да се развиваме, да израстваме ", споделя Куркова, която има две момчета - Тобин Джак (11) и Ноа Лий (5).

Супермоделът споделя също, че за разлика от предходните си две бременности като по-млада, в този момент, към този момент трансферирала средата на 30-те, се усеща доста по-уверена.

" Третата ми бременност ми даде опцията най-сетне да се усещам свободна в тялото си, и ми сподели на какво е способно и какво може да понесе. Случващото се с тялото през бременността е прелестно, женствено, чувствено ", написа супермоделът. " Когато съм бременна и раждам, се усещам същинска жена, Жена-чудо. Чувствам се благословена, че забременях за трети и евентуално за финален път ", добавя Куркова.

Освен есето на бъдещата майка, изданието разгласява и нейна разголена фотосесия, фрагменти от която Каролина Куркова е споделила в профила си в Инстаграм.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР